Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο ''ζεστός μήνας Αύγουστος'' στην Ελλάδα του ''χαβαλέ'' και του ''ωχαδελφισμού''



'Ολα δείχνουν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι ''μιά χαρά'', αν κρίνει κανείς από τα ΜΜΕ: Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές συνεχίζονται, η αυτόνομη Μύκονος γλεντά, ο ''σοφός λαός'' σε διακοπές, οι της κυβέρνησης ασχολούνται με τις εκλογές το Φθινόπωρο και τα του ΣΥΡΙΖΑ, οι της αντιπολίτευσης κάνουν χαζο-δηλώσεις γιά να δείχνουν ότι υπάρχουν και ο Καμμένος, αν και τους πήραν παντελόνια και σώβρακα, δεν μιλά τώρα γιά... ''κούγκι''. Το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό σύστημα, δεν
ενδιαφέρεται γιά τίποτα ουσιαστικό και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο λαός στην Ελλάδα είναι ηλίθιος, ενώ η κυβέρνηση κατάντησε ένα μάτσο χάλια με μηδενικά-γελωτοποιούς, που αντί να προσφέρουν ένα έστω μικρό έργο, αναλώνονται σε γελοίες δηλώσεις και κούφιες εξαγγελίες, στα κανάλια των ''νταβατζήδων'' τους. Ελλάδα: Μία χώρα με τους πλέον γελοίους, άχρηστους πολιτικούς, απατεώνες και μη, με διακοσμητική Βουλή γραφικών... 'Eνα κράτος με ''ημερομηνία λήξης''. Στην ''μπανανία ελλαδιστάν'', πάντα το πολιτικό-κομματικό συμφέρον των κομπλεξικών διαπλεκόμενων πολιτικών, ήταν υπεράνω του συμφέροντος της χώρας.
Σημ. 1: Σε ότι αφορά τις ''αλλαγές'' με νόμο στις τηλεοπτικές άδειες και τα σχετικά των ''νταβατζήδων'', δεν πρόκειται να ψηφιστεί νόμος, ούτε να γίνουν αλλαγές. Απλά ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας (N. Παππάς), ως ''παππατζής''-ψεύτης, κοροϊδεύει και τα... μούτρα του.
Σημ. 2: Ο ''σοφός λαός'' στην Ελλάδα, επιλέγει -ειδικά την τελευταία 10ετία- να τον κυβερνούν ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες της ασυλίας, ατιμωρησίας, που με εντυπωσιακή άνεση, τον κοροϊδεύουν. Κατά συνέπεια, συνειδητά επέλεξε με την ψήφο του, την υποταγή-καταστροφή του.
Σημ. 3: H Ελλάδα έφτασε στην κατάντια να ΕΙΣΑΓΕΙ λεμόνια, σιτάρι, τομάτες. Σχόλια δεν χρειάζονται, αφού επέλεξε την...''αυτοκτονία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..