Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Οι ταραχές ήρθαν. Οι βόμβες και ο εμφύλιος οσονούπω έρχονται.



Κάθε είδηση μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικό «κακό» κάθε φορά. Κάποια από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν διαλέξει να παρουσιάζουν πάντα τους Έλληνες ως τους κακούς της υπόθεσης. Όλοι είδαμε την ταπείνωση του αστυνομικού που χαστούκισε τον μετανάστη που είχε τραβήξει μαχαίρι. Ναι, φυσικά και αυτοί οι άνθρωποι
πρέπει να προστατευτούν και μπλα μπλα μπλα, όμως η υποχρέωση του οργάνου της τάξης δεν είναι κατά κύριο λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά στους Έλληνες πολίτες. Αλλά κάποιοι αποφάσισαν να το δείξουν από τελείως διαφορετική πλευρά. Σήμερα ο κ. Εισαγγελάτος μας ενημέρωσε ότι γίναμε διεθνώς ρεζίλι γιατί η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τους μετανάστες με πυροσβεστική σκόνη. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίναμε ρεζίλι εμείς και όχι η Ιταλία που τους πετάει ξανά στην θάλασσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς είμαστε οι κακοί που προσφέρουμε πραγματικά όσα μπορούμε. Το ότι κάποιοι (δεν λέω όλοι) από τους μετανάστες έχουν ξεφύγει τελείως και έχουν απαιτήσεις από μία χώρα που φιλοξενούνται και πρέπει να καθόμαστε και στο ένα πόδι με ξεπερνά. Δεν ζητούν άσυλο. Θέλουν να φύγουν. Κατανοητό. Αλλά εάν δεν τους αρέσει εδώ, μπορούν κάλλιστα να θυμηθούν από πού ήρθαν. Και πάλι όμως το θέμα δεν είναι η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Είναι το πώς διαλέγουν να παρουσιάσουν κάποιοι τα γεγονότα. Δεν γίνεται οι Έλληνες να είναι πάντα οι κακοί. Φωνάζει ο δήμαρχος της Κω ότι θα χυθεί αίμα, η αστυνομία δεν πρέπει να διατηρήσει κάπως την τάξη; Τι να κάνουν να τους σερβίρουν τσάι και κουλουράκια;  Στην Κάλυμνο που μετανάστες προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία μήπως να σηκώναμε καμιά σημαία του ISIS να νιώσουν σαν το σπίτι τους; Εάν δεν σέβονται το μέρος που είναι και τον τόπο και τους ανθρώπους που τους φιλοξενούν, θα λάβουν ότι δώσουν. Γιατί στην Κάλυμνο ηρέμισαν όταν ακούσαν τους δυναμίτες. Μόλις ακούσανε δηλαδή την γλώσσα που καταλαβαίνουν.


Στην Ελλάδα έχουμε καταλάβει ποιοι είναι οι εχθροί μας. Συγκεκριμένα παπαγαλάκια της τηλεόρασης αλλά και του ίντερνετ. Όπως είναι ο κ. Εισαγγελάτος με το σάιτ του newsit παρουσιάζει κάπως έτσι τα γεγονότα.
Ο τόπος μας έχει περάσει αρκετές εμφύλιες διαμάχες. Στην αρχαιότητα στον πόλεμο παρατάσσονταν οι στρατοί αλλά η μάχη δεν άρχιζε. Έβριζε η μία πλευρά την άλλη και όταν οι βρισιές που ηταν προσωπικές και οι απειλές τους θύμωναν άρχιζε η μάχη.

Λοιπόν επειδή το ξέραμε ότι θα έρθουμε χάρις σε κάποιους συγκριμένους σε εμφύλιο πόλεμο. Για τα υπέροχα παπαγαλάκια που ξέρουν μόνο να ταπεινώνουν την Ελλάδα(αν και με το να βρίζεις χάνεις το δίκιο σου και ξέροντας τις συνέπειες του νόμου τους λέω): ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. Να πάρουν τις Τατιάνες τους και να φύγουν! Η Ελλάδα χάρις σε αυτούς οδηγείται σίγουρα σε ταραχές, πόλεμο και εμφύλιο! Και άμεσα θα δουν τα αποτελέσματα που φέραν στην πατρίδα. Στο διάολο και ακόμη παραπέρα να πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..