Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Το μήνυμα των εκλογών



Αγωνιώδης προσπάθεια των ''νταβατζήδων'' (ΜΜΕ) να σώσουν τις μνημονιακές ''πόρνες'' τους, που εκπροσωπούν -με τα κόμματά τους- την σαπίλα, την αρπαχτή, την διαφθορά, την διαπλοκή, την
ατιμωρησία. Ο λαός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα καλό από τους αποτυχημένους, άχρηστους, γελοίους των κρατικοδίαιτων κομμάτων ''εξουσίας''. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ''ξαναχτιστεί'' με τα ίδια χαλασμένα ''τούβλα''.
Η Ελλάδα έχει ήδη καταστραφεί οικονομικά, ο λαός της υποφέρει και τα άχρηστα-ανίκανα ''μηδενικά'', δηλ. οι ευθυνόφοβοι διαπλεκόμενοι των κρατικοδίαιτων πολιτικών-κομματικών συμμοριών, ''κοκορομαχούν'' προεκλογικά, σαχλαμαρίζοντες, δείχνοντας ότι ''ζουν στον κόσμο τους''.

- Ο...''σοφός λαός'' της μπανανίας (όσοι τον ''ζηλεύουν'' τον αποκαλούν ''μ@λ@κ@ λαό''), εξακολουθεί να εκλέγει, να προτιμά, τους καταστροφείς του, δηλ. τους ίδιους ασυνείδητους πολιτικούς, τα ίδια κόμματα των ευθυνόφοβων άχρηστων πολιτικών απατεώνων, που κατάστρεψαν την χώρα.

- Οι σαχλαμαρίζοντες  ''πολιτικοί αρχηγοί'' (στην πλειοψηφία τους άχρηστοι ''τενεκέδες''), είχαν και ένα τηλεοπτικό...χαζο-''ντημπέητ''! Αφού ΔΕΝ γνωρίζουν (πολιτικοί αι δημοσιογράφοι) να κάνουν ουσιαστικό ''ντημπέητ'', γιατί συμμετέχουν σε μια θεατρική παράσταση της κακιάς ώρας;

- Το σάπιο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των ανίκανων-γραφικών, αντί να κάνει αυτοκάθαρση, ανακυκλώνει την σαβούρα του στις εκλογές.

- Το διαπλεκόμενο, πολιτικό-κομματικό σύστημα Ελλάδας, εξακολουθεί να γράφει την Ομογένεια στα ''παλαιά του υποδήματα''. Αρνείται -ακόμα- στους απόδημους 'Ελληνες το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους, δηλ. σε αυτούς που δεν έγιναν πολίτες στις χώρες που ζουν, αλλά είναι μόνιμοι κάτοικοι (''πράσινη κάρτα'') και παραμένουν 'Έλληνες πολίτες (μόνο).

- Σαμαράς και Τσίπρας, κατά λάθος, αντί να ''σκίσουν'' τα μνημόνια όπως είπαν, έσκισαν το...Σύνταγμα και υποτίμησαν την νοημοσύνη του λαού.

 - Χρήματα γιά σχολεία-δασκάλους στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν γιά επιχορήγηση των...κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..