Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Όλοι μας βρίζουν και οι Ευρωπαίοι και οι μετανάστες Αι Σιχτίρ!



Εμπόλεμες ζώνες και μετανάστες ας θυμηθούμε
Οι Γιουγκοσλάβοι στον πόλεμο που είχαν με το ΝΑΤΟ ότι πολυτιμότερο είχαν το εμπιστεύθηκαν στους Έλληνες, τι ήταν αυτό? Μα φυσικά τα παιδιά τους! Ποιος δεν θυμάται τα καραβάνια με τα παιδάκια που έφθαναν καθημερινά, πόσες χιλιάδες οικογένειες φιλοξένησαν αυτά τα παιδιά σαν δικά τους? Και
διατηρούν δεσμούς μέχρι και σήμερα… ο δε πρόεδρος τους ο Μιλόσεβιτς είχε κάνει πρόταση ενσωμάτωσης της Γιουγκοσλαβίας με την Ελλάδα και ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο!!!!!!! Σήμερα υποδεχόμαστε πρόσφυγες από το Αφγανιστάν (χίλιοι εχθές προσπάθησαν να καταλάβουν το  Blue Star στο λιμάνι της Μυτιλήνης , αλήθεια αυτοί οι Αφγανοί μια γυναίκα δεν έχουν μαζί τους? Που πάνε για πόλεμο; και δεν έχουν ούτε ένα γυναικόπαιδο μαζί τους?). Σήμερα τα ΜΑΤ έφαγαν τις πέτρες  και τα καδρόνια της ζωής τους, ξεφεύγει σιγά- σιγά η κατάσταση, προ 15 μέρες ήταν δυόμισι χιλιάδες μετανάστες, σήμερα είναι στο νησί 15 χιλιάδες, και τα πλοία δεν προλαβαίνουν να πηγαίνω-έρχονται. Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες να μην ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ας δούμε και την πλευρά των Συρίων: φεύγουν από την πατρίδα τους με τα παιδιά και τις γυναίκες τους για να γλυτώσουν από τον πόλεμο, και φτάνουν σε μια χώρα που βρίσκεται υπό οικονομική καταστροφή, αλλά προσπαθεί να τους προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί κάτω από τις δεδομένες συνθήκες. Τους κατασκευάσει υπερσύγχρονες τουαλέτες στο καταυλισμό στο  Καρά Τεπέ Μυτιλήνης και εκείνοι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης τις καταστρέφουν πριν περάσει ένας μήνας…. Και τώρα διαμαρτύρονται και δηλώνουν τα εξής στο Πρώτο Θέμα: «Είμαστε στοιβαγμένοι σα τα ζώα βρωμάει παντού απαράδεκτες οι συνθήκες ντροπή τους να μας δώσουν χαρτιά να φύγουμε», καταγγέλλει ο Σύρος μετανάστης Χαλάφ.

Φταίμε ρε Έλληνες έπρεπε να τους παραλάμβαναν όλα τα γιοτ, τα λιαρ τζετ, οι λιμουζίνες , να βγαίναμε εμείς έξω από τα σπίτια μας να μπουν αυτοί…. Και πάλι δεν θα έφτανε γι’ αυτούς. Στα παράλια της Τουρκίας περιμένουν 3 εκατομμύρια (και οι Τούρκοι τραβάνε τα γένια τους και δεν βγαίνουν) θα μας βρουν χειρότερα και θα είμαστε και κατηγορούμενοι…. Βέβαια να μην ανησυχούμε έχουμε τον καλύτερο πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Γίγαντα-Παυλόπουλο ας θυμηθούμε τις δηλώσεις του περί μεταναστών και να μην βρίζουμε μόνο την Τασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..