Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί θέλετε να πεθάνουμε; Γεννιόμαστε χωρίς να το θέλουμε, πεθαίνουμε χωρίς να το θέλουμε. Αφήστε μας να ζήσουμε όπως θέλουμε.



Δεν θέλουν μόνο να πληρώνουμε τους φόρους, θέλουν και να τους αδειάζουμε γρήγορα τη γωνιά. Πριν από
45 χρόνια διαφήμιζαν την οδοντόκρεμα με εξαχλωροφαίνη Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε ότι η ουσία αυτή είναι πλήρως καρκινογόνος και ευθύνεται ιδιαίτερα για  τον καρκίνο του εγκεφάλου. Για χρόνια άνθρωποι την χρησιμοποιούσαν, πόσοι έπαθαν βλάβη; Βρέθηκε τώρα ότι:Η δημοφιλέστατη πάλι σήμερα οδοντόκρεμα περιέχει 5000% περισσότερο φθόριο από το επιτρεπόμενο .Τυχαίο επαναλαμβανόμενο λάθος δεν νομίζω. Τις επιπτώσεις θα τις λένε στον επικήδειο. Στην Θεσσαλονίκη πέρυσι έθαψαν γυναίκα ζωντανή και φώναζε μέσα από τον τάφο της. Μέτα ένα χρόνο προς τιμή  του ο ιατροδικαστής το επιβεβαίωσε.
Μετά τον Πόλεμο αντικαταστάθηκαν στην Ελλάδα όλοι οι κλασικοί φούρνοι με φούρνους αμιάντου γερμανικούς, οι εγκαταστάσεις και οι σωλήνες τις ΕΥΔΑΠ όλα με αμίαντο, μονώσεις σε σπίτια, κτήρια, σχολεία, πλοία με αμίαντο. Τι βρέθηκε; Ότι ο αμίαντος είναι καρκινογόνος ακόμη και στην απλή επαφή του με τον ανθρώπινο οργανισμό. Εδώ τον έχουν καταπιεί γενιές και γενιές ανθρώπων, για αυτό και είναι φίσκα τα αντικαρκινικά νοσοκομεία.
Η Ελλάδα κάποτε ήταν μία γεωργική χώρα. Με τα χρόνια έχουμε φτάσει να έχουμε  παραγωγή αλλά να εισάγουμε τα πάντα! Ενώ αντικαταστάθηκαν με το έτσι θέλω οι απλοί σπόροι με υβρίδια και μεταλλαγμένα. Στα προϊόντα των οποίων απαγορεύετε να αναγράφεται πάνω αν είναι μεταλλαγμένα με εγκύκλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κοινώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς τρώμε, την επόμενη φορά στο σουπερμάρκετ ή στο μανάβη αναρωτηθείτε αν η ντομάτα αυτή που παίρνετε έχει και  DNA σκορπιού μέσα.
Το ότι μας ψεκάζουν είναι σίγουρο, όμως δεν παίρνουμε πιστικιές απαντήσεις για το με τι μας ψεκάζουν και το γιατί μας ψεκάζουν. Μην ξεχνάμε ότι το 1992 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε βάλει του Ισραηλινούς να ψεκάζουν τα σύννεφα πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Μόρνου και όχι μόνο με χημικά με κύριο συστατικό το  αλουμίνιο λόγω υποτιθέμενης λειψυδρίας (ή λειψανδρίας δεν ξέρω)
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που αποσύρονται τα καλά φάρμακα , και οι γιατροί με τους φαρμακοποιούς ξαναβάζουν την μπλούζα του ερευνητή για να υπολογίζουν τις δόσεις των γενόσιμων φαρμάκων κάθε ασθενή. Πόσοι έχουν να αποδημήσουν εις Κύριον από λάθος φάρμακα από το Πακιστάν ή την Ινδία;
Κλείνουν κλινικές νοσοκομείων υπολειτουργούν λόγο έλειψεως προσωπικού και κονδυλίων αλλά επαναπροσλαμβάνουμε 3000 προσωπικό της ΕΡΤ.
Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν μόνο να πληρώνουμε υπέρογκους φόρους αλλά και να μειώσουν τον γηγενή πληθυσμό τη στιγμή που συρρέουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες; Αυτοί δεν φέρνουν μαζί τους γυναικόπαιδα πχ Αφγανοί ινδοί πακιστανοί μαροκινοί . Μόνον οι πρόσφυγες Σύριοι έρχονται οικογενειακώς και φεύγουν.
Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά ψιλά ήταν ότι στο στρατόπεδο κράτησης λαθρομεταναστών  πέρυσι στην Κομοτηνή  αναπτύχθηκαν αφροδίσια νοσήματα, δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Τα μέτρα που λήφθηκαν για τους υπολοίπους ήταν να τους δοθούν προφυλακτικά για να τα χρησιμοποιούν στις μεταξύ τους συνευρέσεις και κομπολόγια προσευχής. Πρέπει όμως να είμαστε υπερήφανοι κυκλοφορούν πλέον ανάμεσα μας. Κάθε μέρα διαβάζουμε για ληστείες, δολοφονίες γερόντων,  βιασμούς γραιών. Και μία διευκρίνιση, αύτη η σύσταση της αστυνομίας  προς τις γυναίκες να μην κυκλοφορούν τα απογεύματα/ βράδια γιατί αποτελούν εύκολο στόχο συνεχίζει να είναι σε ισχύ; Μήπως έχει επεκταθεί και στον ανδρικό πληθυσμό; Θα θέλαμε μία ενημέρωση.                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..