Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τρώς και Φαρμακώνεσαι!



Απαγορεύεται να κάνετε κρίσεις να σκέπτεστε και να διαφωνείτε όλα γίνονται για το καλό μας, όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι τρελός η στην καλύτερη περίπτωση συνωμοσιολόγος .

Μιλώ για την καλλιέργεια των τροφίμων και συγκεκριμένα για τις
ντομάτες και τα λιπάσματα.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι δεν έχουν νοστιμιά και ότι είναι εσωτερικά πολύ σκληρές.

Όλα άρχισαν με την ελεύθερη εισαγωγή λιπασμάτων, ότι σαβούρα υπήρχε την εισήγαγαν.

Το αποτέλεσμα καταστροφή. Ένα επίθετο και όνομα το ίδιο παράξενο που έκανε εισαγωγές βαποριές ολόκληρες και έδινε πιστώσεις μεγάλες, αβέρτα κουβέρτα πούλαγε λίπασμα με 8% χλώριο, δηλαδή έριχνες λίπασμα να μεγαλώσουν τα πράγματα σου και έκανες το χωράφι σου άχρηστο για χρόνια.

Οι γεωπόνοι έβγαζαν συμπεράσματα εύηχα σάρκωμα, καρκίνος, ίωση κ.α κ.α.
Όλη η Κορινθία έχασε τις βερικοκιές της από σάρκωμα χιλιάδες γεωργοί κατεστράφησαν από αυτό το λόγο χωρίς να το ξέρουν μέχρι στιγμής.
Το χώμα των χωραφιών μετά από τόση χλωρίνη είναι κατάλληλο για να λευκαίνεις μπουγάδες και όχι να καλλιεργείς.

Την λύση την είχαν όμως έτοιμη από πριν ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ και ξεμπερδέψαμε ούτε χώμα ούτε τρακτέρ ούτε σκάψιμο. Αγοράζεις από τα αφεντικά και τα τσιράκια τους γεωπόνους όλα τα σούξου μούξου δηλαδή δοσομετρικές αντλίες υπόστρωμα για την υδροπονία τα κατάλληλα υβρίδια και το αποτέλεσμα ΤΖΙΦΟΣ, διότι ποιο μηχάνημα μπορεί να αντικαταστήσει την γη και την φύση(κοπριά); 
Σε κάθε παράπονο του γεωργού του λένε με ύφος ,εσύ φταις γιατί έριξες παραπάνω, η έριξες λιγότερο πάντα φταίει ο γεωργός ποτέ τα αφεντικά η τα τσιράκια τους.

Οσονούπω θα μας ταΐζουν υδρογονάνθρακες επεξεργασμένους ως ποιο υγιεινούς διότι το πετρέλαιο δεν έχει μολυνθεί από ραδιενέργεια και οι κρεατόμαζες δεν παχαίνουν
.
Θα κατεβάζουμε το πετρέλαιο και θα λέμε είναι νοστιμότατο;;;
Καμία ισορροπία στο οικοσύστημα, εκατομμύρια μέλισσες πεθαίνουν κάθε μέρα από άγνωστους λόγους και οι υπεύθυνοι στον κόσμο τους. Ούτε μια μελέτη από το γεωπονικό πανεπιστήμιο ούτε ένας έλεγχος για τα φάρμακα που εισάγονται από το χημείο του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..