Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Βρωμιάρα Νέα Υόρκη.



Το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης έχει πάρει «φωτιά», καθώς μέσα στον 2015 έλαβε πάνω από 25.000 κλήσεις σχετικά με την… δράση των αρουραίων. Σύμφωνα με το Reuters, πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, αφού κατά την διάρκεια όλης της προηγούμενης χρονιάς οι κλήσεις έφτασαν τις 20.545, ενώ
τον 2013 ο δήμος έλαβε 19.321 τηλεφωνήματα για εμφάνιση τρωκτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του δήμαρχου Μπιλ ντε Μπλάσιο, Νάταλι Γκριμπόσκας, τα τηλεφωνήματα αυτά αφορούν μόνο αρουραίους που κυκλοφορούν στους δρόμους και όχι στο μετρό, όπου η κατάσταση είναι απελπιστική και αρμόδια είναι η υπηρεσία μεταφορικών μέσων της πόλης. «Οι αρουραίοι έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν την πόλη», ανάφερε ο ελεγκτής Σκοτ Στρίνγκερ στο Reuters, εξηγώντας ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι αντίστοιχο. «Τους βλέπω όταν επιστρέφω στο σπίτι, στέκονται σαν να μου λένε ''καλημέρα, κύριε ελεγκτή''...», εξηγεί περιγράφοντας γλαφυρά την κατάσταση. Ενώ οι αρχές ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο αριθμός των αρουραίων, έρευνα από το πανεπιστήμιο Κολούμπια υπολόγισε ότι υπάρχουν περίπου τρία εκατομμύρια αρουραίοι στην πόλη, χώρια τα εκατομμύρια των ποντικιών.


1 σχόλιο:

  1. FW: ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "ΕΔΩ +ΤΩΡΑ"

    Η λανθάνουσα έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).
    Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε παιδεία.
    Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στην κτηνωδία της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας αδρανοποίησε η εκφυλιστική καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
    Επιχειρούν τώρα οι δανειστές να μας πείσουν σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών την οποία επέβαλαν διεθνώς ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, για να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το πλαστό χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα σκάσει στα χέρια των οικονομικών τρομοκρατών.!
    Για να πετύχει τους στόχους της " η μαφία των αγορών" εξαγοράζει πολιτικούς, εκβιάζει με οικονομικούς δολοφόνους και μεταβάλλει τους λαούς ακόμα και της ευρωζώνης σε χρεωκοπημένους όχλους, με στόχο να τους εξουσιάσει, να υπεξαιρέσει ή να εξαγοράσει, ανταλλάσοντας το εικονικό (πλαστό) χρήμα με εμπράγματες αξίες (τις περιουσίες μας.

    FW: Εμπρός να εκδιώξουμε εδώ και τώρα το Δ.Ν.Τ. αντί να «κάνουμε υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα + δεν πληρώνει φόρους). Είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» την οποία διαχειρίζεται κυρίως η Fed και λίγες τράπεζες, που με την τοκογλυφία έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου κεφαλαίου.

    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    H Γερμανική «Δημοκρατία» π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.
    Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι αυτοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο για να επιβληθούν δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Διότι ευνοήθηκαν οικονομικά και πολιτικά λόγω του ψυχρού πολέμου που ενέπνευσε η fed και επέβαλλαν οι ΗΠΑ τους «δυτικούς εναντίων των ανατολικών συμμάχων» μας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι παρέμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν ούτε τα αποθέματα σε χρυσό της Ελλάδος που καταχράστηκαν. Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη;

    Είναι εφικτή σήμερα και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.! Αλλιώς θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κομισιόν (Eur. Commission).

    Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΈΛΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς κανόνες των «αγορών» για να επιβιώσει και ν’ αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση. Διότι τα θύματα από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας και τα 2.2 τρισεκατομμύρια ευρώ σε εθνικούς πόρους.! (14 Νοεμβρίου 2015).

    https://www.facebook.com/video.php?v=797653893604247&pnref=story

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..