Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πως;



Πως μπορεί  να εξηγήσει κανείς την διαφορά των προεκλογικών υποσχέσεων των κομμάτων από τα πεπραγμένα τους .Ο Γιώργος Παπανδρέου μας έλεγε λεφτά υπάρχουν και δεν έλεγε ψέματα . Υπήρχαν και υπάρχουν λεφτά Βρέθηκαν 15 εκατομμύρια ευρώ στα
χρηματοκιβώτια του Πασοκ ορφανά κανείς δεν γνωρίζει την προέλευση τους.
Ο Α Σαμαράς φώναζε από το Ζάππειο ότι θα ξέσχιζε το μνημόνιο, όχι μόνο δεν το ξέσχισε άλλα υπέγραψε και άλλο.

Ο Α Τσίπρας έλεγε ,έλεγε ,έλεγε ,έταζε, προεκλογικά ,και πράττει τα εντελώς αντίθετα ανερυθρίαστα .Υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτές τις πράξεις τους που σημειωτέον ψηφίζονται και στη βουλή.

ΝΑΙ Υπάρχουν δυο εξηγήσεις.

Η μια είναι να έχεις μυηθεί στα Ελευσίνια Μυστήρια όπου άλλα ήταν τα Δρώμενα και άλλα τα Δεικνυόμενα, κάτι δύσκολο έως αδύνατον την σημερινή εποχή ,και η άλλη εξήγηση είναι να χρησιμοποιήσεις την Λαϊκή  Σοφία που είναι αλάνθαστη και λέει  Ότι φάνε ότι ποιούν και ότι αρπάξει ο κώλος τους. Έτσι εξηγείτε και η πρεμούρα τους να περάσει όπως πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία το σύμφωνο συμβίωσης.

Πως αντιδρά ο Λαός βλέποντας να λεηλατείτε η δημόσια περιουσία και οσονούπω και η δικιά τους; Με σιωπή .Οι εκάστοτε  κυβερνήσεις έχουν τους προνομιούχους και τον κρατικό μηχανισμό συνοδοιπόρους στο βδελυρό έργο τους , το 60% όμως των πολιτών παραμένει σιωπηρό διότι δεν πιστεύουν ότι τους αντιπροσωπεύει κάποιο κόμμα η όπως λένε τα γουρούνια όλα έχουν την ίδια μούρη, γιατί να πάω να τους ψηφίσω θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε. Λόγια του αέρα; Πάμε για εμφύλιο ;Ποιός ξέρει… κανένας μας δεν έχει πάει στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι ότι το 60% των υποχρεωτικά κωφαλάλων δεν υπακούει και δεν θα υπακούσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..