Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί



Οι εισροές των προσφύγων και των λαθρομεταναστών γίνονται από δυο μέρη από τον Έβρο και από τα νησιά του Αιγαίου. Μέχρι πρίν μερικά χρόνια τα σύνορα ήταν απαραβίαστα αλλά ήρθε η Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα με τον άντρα της κατά την επίσημη επίσκεψή του στην χώρα και είπε ότι...
πρέπει να από-ναρκοθετήσουμε την Θράκη γιατί δεν είναι δυνατόν να χάνονται άνθρωποι κατά αυτόν τον τρόπο. Εμείς σαν Έλληνες δεχτήκαμε την υπόδειξη και ξηλώσαμε τα ναρκοπέδια, τα αποτελέσματα είναι εμφανή σήμερα, το πόσοι μπαίνουν σε αριθμούς κανείς δεν ξέρει. Στα δε νησιά περιπολούσαν εναλλάξ  δύο  από τα θηρία πλοία (ΙΕΡΑΞ, ΠΑΝΘΗΡ, ΑΕΤΟΣ, ΛΕΩΝ) και δεν υπήρχαν κρούσματα λαθρομετανάστευσης. Σήμερα η δικαιολογία των πολιτικών μας είναι μα τι να κάνουμε? Το καθήκον σας να κάνετε ή να μιμηθείτε τον Κοριζή, τον πρωθυπουργό που όταν έμπαιναν οι Γερμανοί αυτοκτόνησε.
Τον Φεβρουάριο του 1922 ο Δημήτριος Γούναρης ( ο ολέθριος λαϊκιστής) απαγόρευσε με διαταγή στους Έλληνες πολίτες των νησιών  να μεταφέρουν, να φιλοξενούν ή να κρύβουν Έλληνες της Μικράς Ασίας με απειλή δήμευσης  της περιουσίας τους και φυλάκιση . Τον Αύγουστο του ιδίου έτους 1,5 εκατομμύριο Έλληνες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, δίγλωσσοι και τρίγλωσσοι, οι οποίοι ήταν αυτοί που πραγματοποιούσαν το εμπόριο Ανατολής -Δύσης απωλέσθηκαν ή κατά την Ρεπούσιο λογική μπορεί και να στριμώχθηκαν.  Αφού σφάξανε τους Έλληνες εκτελέσανε τον Γούναρη στο Γουδί. Εν έτη 2016 οι Έλληνες σφαγιάζονται από τους πρόσφυγες ( θα σας γελάσω οι Αφγανοί τι είναι? Λαθραίοι? Πρόσφυγες? ) σαν τσιμπογιαννάκια να σας θυμίσω την περίπτωση Καφαντάρη ή της Μυρτώς….
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..