Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κάτω τα χέρια από την οικογένεια Μητσοτάκη .Είσθε άδικοι. Είναι Αδάμαντες ,Ευπατρίδες,



Βρήκαν την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη οι Γάλοι και εξετάζουν τα οικονομικά της δεν ξέρουν και ζητάνε πληροφορίες από το ΣΔΟΕ. Αν είναι δυνατόν!!!!!
Παιδί ήμουν όταν κατηγορούσαν τον αρχηγό για αποστάτη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τον έλεγε ΕΦΙΑΛΤΗ.Ε και: Έγινε πρωθυπουργός. Τον κατηγορούσαν για κάτι εκατοντάδες στρέμματα στην Αλόννησο, τίποτα δεν έγινε, τον κατηγόρησαν για κάτι αρχαία ,ε και…τα χάρισε στο δημόσιο και τέλειωσε. Τον λοιδορούσαν για τις πολλές κρεβατοκάμαρες και τα μπάνια που έχει το σπίτι του στην
ΚΡΗΤΗ.Ε και τι έγινε; Μέχρι και  τον Μπους φιλοξένησε. Τον έβριζε ο αείμνηστος Κακαουνάκης ότι τον καιρό της λειψυδρίας φώναξε τεχνικό και πιστοποίησε διαρροή για να πληρώσει μικρό λογαριασμό ενώ αυτός γέμιζε με το νερό την πισίνα του στο σπίτι στην Γλυφάδα, τον κατηγόρησε ο Αλαφούζος ότι του έδωσε 5 εκατομμύρια δολάρια και σαν απόδειξη πήρε ληγμένα κουπόνια της Νέας Δημοκρατίας. Έγινε τίποτα; Τίποτα.
Για την θυγατέρα την Ντόρα, πόσα δεν είπανε. Βάζανε φωτογραφίες με τον Χριστοφοράκο να κάθονται δίπλα-δίπλα, και ξεχνούσαν να πουν ότι ήταν συμμαθητές της ίδιας σχολής,  της Γερμανικής Νέας Σμύρνης  και για το ελικόπτερο που μετέφερε στο γάμο του γιου της στο Καρπενήσι και με τι ανταλλάγματα. Είδατε να ερευνά καμία αρχή; ΤΊΠΟΤΑ,
Την κατηγόρησαν για κάτι με την Ζήμενς όσο ήταν δήμαρχος και για να είναι δίκαια απέλυσε τον υπεύθυνο.  Την κατηγόρησαν ότι ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο και απαλλάχτηκε. Την κατηγορούν ότι η κόρη της Αλεξία για κάποια δουλειά που έκανε στον Ερυθρό Σταυρό έπαιρνε 300-400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Τι δουλειά έκανε δεν ξέρω… 
Τόλμησαν τότε με την Ζήμενς να κατηγορήσουν τον Κυριάκο ότι είχε ξεχάσει τότε που κατέβαινε σε κάποιος εκλογές και είχε εξοπλίσει κάτι γραφεία, να πληρώσει τους υπολογιστές, όμως εκείνος όταν το ενημερώθηκε από τις εφημερίδες αμέσως έστειλε επιταγή. Οι παλιό-δημοσιογράφοι που κάναν έρευνα, βρήκαν ότι η σύζυγός του μαζί με την σύζυγο του Καράβολα (αναμεμειγμένος στα σκάνδαλα του ΟΤΕ και της Ζήμενς που κάνει διακοπές επ' αόριστο στην Λατινική Αμερική) ότι αγοράσανε γειτονικά οικόπεδα στην Τήνο. Ο Κυριάκος τότε μας είπε ότι δεν φέρει ευθύνη αφού την είχε χωρίσει, βέβαια τώρα ξανάσμιξαν και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία. 

Έρευνα για την αδελφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ξεκίνησαν οι γαλλικές αρχές
αδελφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη–Gourdain, ερευνούν οι γαλλικές οικονομικές αρχές, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Kontranews». Οι γαλλικές οικονομικές αρχές, ζήτησαν τη συνδρομή των ελληνικών αρχών κα συγκεκριμένα του ΣΔΟΕ, για να διασταυρώσουν τα οικονομικά στοιχεία της...

κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και στην Ελλάδα, αν και με ποιο καθεστώς φορολογείται. Στην Γαλλία διεξάγεται έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο βασικός λόγος φαίνεται πως είναι η δράση της κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη–Gourdain, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Οι γαλλικές αρχές, ζητούν λοιπόν τη συνδρομή και του ΣΔΟΕ, αναζητώντας πληροφορίες για το φορολογικό προφίλ της κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, για τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλάδα, ακίνητα και κινητά για όποιο άλλο στοιχείο συνδέεται με την οικονομική της δραστηριότητα και αν αυτό φορολογείται ή όχι. Θέλουν έτσι να συνδυάσουν όλες τις κινήσεις στην Γαλλία και στην Ελλάδα.

Η αναζήτηση αυτή προέκυψε λόγω της ενασχόλησης της κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη–Gourdain με ΜΚΟ, την πολύ γνωστή ActionAid Ελλάς όπως και την "AFI – Action Finance Initiative".

Η μεν πρώτη μαζεύει λεφτά από χορηγούς-αναδόχους, τα οποία δίνονται σε φτωχά παιδιά της Αφρικής.

Η δεύτερη έχει σαν στόχο την διείσδυση και την καθιέρωση του «μικροδανεισμού» στην Ελλάδα.

Η κ. Μητσοτάκη ίδρυσε το 1998 την ActionAid Ελλάς, η οποία από το 2003 είναι μέλος του Δ.Σ. της διεθνούς ActionAid. Από το 2007, η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της ελληνικής οργάνωσης. Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της ιδίας οργάνωσης. Από το 2009 διατελεί Πρόεδρος του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Παρίσι, το οποίο προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό στη Γαλλία. Διδάσκει σε σεμινάριο με θέμα την Πολιτική Οικονομία και Ανάπτυξη στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι.


Η κ. Μητσοτάκη που σπούδασε στο Παρίσι, είναι παντρεμένη με τον Γάλλο δικηγόρο Πασκάλ Gourdain, με τον οποίο απέκτησαν 4 παιδιά.

Έχει ζήσει πάρα πολλά χρόνια στο Παρίσι, όπου και μετά τις σπουδές της συνέχισε να εργάζεται στον ΟΟΣΑ και κατόπιν στο Κέντρο Ανάπτυξης του ίδιου οργανισμού.

Η έρευνα όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν προέκυψε από έρευνα που γίνεται στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία πηγαίνουν κατά κύριο λόγο στην Αφρική. Οι ΜΚΟ, συγκεντρώνουν διεθνώς την προσοχή των ελεγκτικών, οικονομικών και άλλων αρχών, ακριβώς γιατί διαχειρίζονται τεράστια ποσά. Δεν αποκλείεται η έρευνα αυτή να μην έχει ξεκινήσει πρόσφατα, φαίνεται όμως ότι τώρα εστιάζεται στη δράση της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..