Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Αγάντα Αλέξη να πουλήσουμε τις χημικές τουαλέτες.

Η Τουρκία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Σουηδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν δεχθεί τρομοκρατικές επιθέσεις ενώ η Ελλάδα όχι. Και υπάρχει λόγος. Όταν οι Αραβόφωνοι (εξαιρώντας τα Ισλαμοπιθήκια τύπου Πακιστάν) ακούγαν ότι κάποιος είναι Γιουνάν δηλαδή Έλληνας κάναν ένα βήμα πίσω και μετά πέφταν και τον αγκάλιαζαν. Τέτοια αγάπη έχουν για εμάς. Στο Κοράνι ο Μωάμεθ είχε γράψει ότι οι Έλληνες θα χάσουν τον πόλεμο αλλά όταν τον κερδίσουν όλοι οι πιστοί θα αλαλάζουν. Για αυτούς τους ανθρώπους είμαστε εμείς, οι Έλληνες η Ελπίδα.
Οι κυβερνώντες όμως για κάποιο λόγω θέλουν να ξεσηκώσουν αυτούς τους ανθρώπους εναντίον μας. Πήραν πρόσφυγες από το Λιμάνι του Πειραιά και τους υποσχέθηκαν ότι θα τους πάνε σε hot spot στον Βόλο. Τους πήγαν όντως, όμως εκεί οι πρόσφυγες δέχθηκαν μία μεγάλη προσβολή για άλλη μία φορά. Χειρότερη ακόμα και από τις γουρουνοκεφαλιές στην Πέλλα. Φτάσαν τα πούλμαν στο hot spot και οι τουαλέτες ήταν χημικές. Η πίστη αυτών των ανθρώπων δηλώνει ρητά ότι πρέπει να πλένονται κάθε φορά που χρησιμοποιούν την τουαλέτα. Ξεσηκωθήκαν να έρθουν στην Αθήνα να τα σπάσουν.
Γιατί το κράτος φαίνεται να εξαγριώνει τους ανθρώπους αυτούς;Δεν έμαθαν το μάθημά τους όταν φτιάξαν στα νησιά τον Μάιο τις πρώτες τουαλέτες που μέσα σε λίγες μέρες τις σπάσανε; Αδαείς ή εγκάθετοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..