Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Όταν η Προδοσία μετατρέπεται…. και ερμηνεύεται σαν αριστερή φιλευσπλαχνία, ισορροπίες..εντολές. ΟΗΕ…. περί ασύλου…. Υποκειμενική άποψη..



Πριν από λίγο καιρό είχαν συλληφθεί στη Λέσβο πέντε εργαζόμενοι σε δύο ΜΚΟ με την κατηγορία ότι διευκόλυναν την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι τρία ανώτατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Βασιλική Κατριβάνου και Γιώργος Πάλλης και το μέλος
της Πολιτικής Γραμματείας Πάνος Λάμπρου, μετέβησαν στη Μυτιλήνη για να παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Στην κατάθεσή τους ζήτησαν «την απαλλαγή των εθελοντών από όλες τις κατηγορίες».
Η οικονομικά εύρωστη ΜΚΟ Migrant Offshore Aid Station (MOAS) καθοδηγούσε μέσω των social media πρόσφυγες-μετανάστες που βρίσκονταν στα τουρκικά παράλια να κατευθυνθούν στο Αγαθονήσι. Είχε φροντίσει να αγκυροβολήσει στα παράλια του μικρού ελληνικού νησιού το υπερσύγχρονο σκάφος της οργάνωσης «Topaz Responder» με σκοπό να βοηθήσει με τους προβολείς του την αποβίβαση από τα πλοιάρια.

Ας σημειωθεί ότι το εν λόγω σκάφος έχει μήκος 51 μέτρα και πλάτος 13 μέτρα. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2015. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ΜOAS ανήκει στον πλούσιο Αμερικανό Κρίστοφερ Κατραμπόνε, ο οποίος είχε τα προηγούμενα χρόνια αναπτύξει επιχειρηματικές δράσεις στο Αφγανιστάν!
Δεν γνώριζαν οι ιθύνοντες  να επέμβουν; Όταν ένας απλός άνθρωπος της καθημερινότητας εκφράσει τις σκέψεις και τις ανησυχίες του είναι  A priori Λαϊκιστής .Αυτή την δημοκρατία έχουμε ,των διαπλεκομένων  νταβατζήδων ,των ανιστόρητων ρουφιάνο -δημοσιογράφων και των συνοδοιπόρων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..