Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αποκαλύψεις αστυνομικού – «Μας κρατάνε φιμωμένους»



Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα επιστολή από αστυνομικό της ΟΠΚΕ δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα bloko.gr (ένα από τα πλέον αξιόλογα portal στον τομέα του ρεπορτάζ των σωμάτων ασφαλείας) η οποία χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές όπως το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και το Μενίδι, ενώ τονίζεται και το γεγονός πως οι αστυνομικές δυνάμεις πλέον βρίσκονται
περισσότερο σε… σπίτια πολιτικών, κάτι που έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Cityface.

Διαβάστε:

"Kαλησπέρα είμαι αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε και θα επιθυμούσα να αναδημοσιεύσετε το παρακάτω άρθρο και αν μπορείτε να το "παντρέψετε" με το έξτρα φωτογραφικό υλικό και κείμενο το οποίο θα σας στείλω το οποίο αφορά την έξαρση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας σε ακραία μορφή επίσης να γίνει αναφορά στην ανικανότητα και την ανυπαρξία της σημερινής πολιτικής αλλά και φυσικής ηγεσίας στην αντιμετώπιση και πάταξη των παραπάνω φαινομένων.

Οι εικόνες προέρχονται από την δυτική Αττική (Ζεφύρι, Ανω Λιοσια, Μενίδι) και συγκεκριμένα είναι μέσα από τους καταυλισμούς αυτών αλλά και εκτός.

Κλεμμένα αυτοκίνητα επί το πλείστον τα περισσότερα πάνε για "κόψιμο" δηλαδή τα κάνουν ανταλλακτικά και μερικά από τα παραπάνω τα χρησιμοποιούν σε ληστείες και διαρρήξεις και στην συνέχεια τα καίνε για να μην αφήσουν γενετικό υλικό. Μέσα στον καταυλισμό αμέτρητες εγκληματικές ομάδες δρουν ανεξέλεγκτα γνωρίζοντας πως η αστυνόμευση είναι ελλιπέστατη και πως αυτή που υπάρχει φοβάται να εισχωρήσει εντός των καταυλισμών.

Επίσης γνωρίζουν πολύ καλά πως οι κατασταλτικές δυνάμεις της εγκληματικότητας, δηλαδή οι ΟΠΚΕ απασχολούνται σε μέτρα καθημερινώς και οι έξι ομάδες βρίσκονται στατικές στους εξής στόχους: ERT, HILTON, Φλαμπουράρη, Τσίπρα, Εξωθεν Προεδρικού Μεγάρου-Μέγαρο Μαξίμου και Φυλακές Κορυδαλλού γιαυτό το λόγο και οι παραπάνω εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες συνεχίζουν καθημερινώς:

1)να θησαυρίζουν και να σκορπάνε τον θάνατο πουλώντας με τα τσουβάλια ηρωίνη κυρίως αλλά και ότι αλλά υπάρχει σε ναρκωτική ουσία (κοκαΐνη, κάνναβη, σίσα (shisha) ,χάπια)

2)Να πραγματοποιούν ληστείες σε καταστήματα, περαστικούς να κάνουν διαρρήξεις αλλά ακόμη και ληστρικές ένοπλες επιδρομές μέσα σε οικίες στις οποίες εκείνη την ώρα βρίσκονται στο εσωτερικό οι ιδιοκτήτες

3)Τις δίχως αύριο κλοπές αυτοκινήτων τα οποία και οδηγούν μέσα στον καταυλισμό θεωρώντας το άβατο και εν συνεχεία τα λύνουν-κόβουν μέσα σε κοινή σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

4)Κάτι πολύ σημαντικό, έχουν αναφερθεί απαγωγές παιδιών αθιγγάνων κυρίως από τους φτωχούς καταυλισμούς, που δραστηριοποιούνται στις χωματερές. Μας τα έχουν καταγγείλει οι ίδιοι, απλά φοβούνται να πάνε να το δηλώσουν οι ίδιοι υποδεικνύοντας εμμέσως τις εγκληματικές οργανώσεις-μαφίες που δραστηριοποιούνται εντός των καταυλισμών που μας απασχολούν.

Ξέχασα να αναφέρω για τις στατικές δυνάμεις πως εκτός από τις ΟΠΚΕ πλήθος αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών βρίσκονται σε αυτές δίχως λόγο, για παράδειγμα Φλαμπουράρη, τουλάχιστον 30 στην οικία χώρια την προσωπική του φύλαξη, ερτ 20 τουλάχιστον, Οικία Πρωθυπουργού 80-100 την ώρα που στην αττική πραγματοποιούνται καθημερινά ένοπλες ληστείες. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό για τα στατικά η να τα τραβήξετε οι ίδιοι.

Κουράστηκα μεν, αλλά έπρεπε να τα πω τι και αν δουλεύω σε 3 ώρες είναι αμαρτία να θέλεις να προσφέρεις και να κρατάνε "δεμένο" και "φιμωμένο". Αν χρειαστείτε κάποια πληροφορία η παραπάνω φωτογραφικό υλικό ακόμη και καταγγελίες πολιτών είμαι στη διάθεση σας ελπίζω να μην με απογοητεύσετε και να βγει κάτι καλό.

Επίσης κάτι τελευταίο. Να αναφερθεί και ο βαρύς οπλισμός που διαθέτουν οι εγκληματικές οργανώσεις-μαφίες-συμμορίες οι αθίγγανοι στους καταυλισμούς από τυφέκια ακ-47(καλασνικωφ) καραμπίνες και πιστόλια τα οποία ναι μεν τα "κρύβουν" στους καταυλισμούς από την άλλη τα εμφανίζουν προκλητικά και κάνουν άσκοπη χρήση του οπλισμού με συνέπεια να τρομοκρατούν τους κατοίκους των γύρω περιοχών εκτός από να διαπράττουν με αυτά έκνομες πράξεις. Με συνέπεια να τριγυρνάμε με Πόρσε Καγιέν και μεις να έχουμε διαλυμένα προπολεμικά αυτοκίνητα με 500χιλ χιλιόμετρα. Έλεος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..