Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Λεφτά υπάρχουν: «'Οτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ... μας» (χειρότεροι και από τους προηγούμενους)



''Τουριστικό ταξίδι'' 6 ημερών γιά Ν. Παππά και 6 ''αξιωματούχους'' στις ΗΠΑ... Kι άλλο ταξίδι Ε. Κουντουρά
- Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται στην Ουάσιγκτον 7 Μαίου 2016, όπου θα παραμείνει 3 ημέρες και μετά θα πάει στην Νέα Υόρκη γιά άλλες 3. Δεν έχουν καθοριστεί συναντήσεις με ομολόγους του
ή υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, απλά υπάρχει επιθυμία για συναντήσεις, ότι να 'ναι, ώστε να δικαιολογηθεί η τουριστική επίσκεψη. Εκτιμούμε ότι θα βρεθεί τελευταία στιγμή -όπως συνηθίζεται με τους 'Ελληνες πολιτικούς- κανένας υφυπουργός ΗΠΑ, κανένας βουλευτής και ο... Λαρυγγάκης του ΑΗΙ, γιά να εξαπατηθούν ''ιθαγενείς'' στην Ελλάδα. Στην Νέα Υόρκη, υποτίθεται θα έρθει γιά να κάνει τα... εγκαίνια (!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο (ουσιαστικά ανύπαρκτου) Γραφείου Τύπου, που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά να του πάρουν μιά συνέντευξη στο... CNN International, μετά την συνάντησή του με τον... αρχιεπίσκοπο. Υπήρχε η σκέψη να μαζευτούν μερικοί ''παράγοντες'' γιά να μιλήσει ο υπουργός, γιά δήθεν... επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά του ειπώθηκε ότι ''το παραμύθι αυτό τέλειωσε, δεν έχει πέραση''. Με τον υπουργό και ο Λευτ. Κρέτσος, Γεν. Γραμματέας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας και 4 ή 5 ακόμα ''τουρίστες''.
- Τέλη Μαίου πάλι στις ΗΠΑ και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά γιά το φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στο Λος 'Αντζελες, στο οποίο συνήθως η Ελλάδα εκπροσωπείται με... γεν. Γραμματέα. Στο ταξίδι της και διήμερη παραμονή στην Νέα Υόρκη. Λέγεται ότι, θα προβληθούν ταινίες με Βέγγο, Κωνσταντάρα κ.ά. και ότι το φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν 100-150 άτομα, 'Ελληνες στην πλειοψηφία τους.
'Ετσι, σε 6 εβδομάδες, με την περιήγηση Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 3 ημέρες σε Φλόριδα, Ουάσιγκτον, την 8ήμερη τουριστική παραμονή στην Νέα Υόρκη των υπουργών Φίλη και Μπαλτά, το ταξίδι Κατρούγκαλου κ.ά. και αυτή η κυβέρνηση, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προηγούμενες, συνεχίζει με μεγαλύτερο... ζήλο τις τουριστικές περιηγήσεις των υπουργών της στις ΗΠΑ, οι περισσότερες έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις. ''Λεφτά υπάρχουν'', πληρώνουν τα ''άφραγκα κορόϊδα'', γιά να καλοπερνούν ασυνείδητοι πολιτικοί.
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..