Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Οι ευρωπαίοι αθετούν και αυτή την φορά οι τούρκοι σα να έχουν δίκιο.



0+0=1 Μητσοτάκιος λογική.500 έρχονται 200 φεύγουν. Έξαλλος ο Σουλτάνος..Σούζα ο Αλέξης, Μιλιά μούγκα από τον κατεπάνω των μεταναστευτικών  θεμάτων άρχοντα Δ Αβραμόπουλο.
Ερντογάν: Θα σταματήσουμε να παίρνουμε πίσω πρόσφυγες αν η
ΕΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Η Τουρκία δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία για το προσφυγικό, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, δηλώνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το Reuters.

Με βάση τη συμφωνία, η Άγκυρα  παίρνει πίσω μετανάστες και πρόσφυγες που διασχίζουν το Αιγαίο για να εισέλθουν στην Ελλάδα παράνομα. 
Ως αντάλλαγμα, η Ευρώπη θα πάρει χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες κατευθείαν από την Τουρκία, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται χρηματοδότηση της Τουρκίας, σταδιακή απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους και πρόοδος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. όπερ έδει δείξαι=π@@@@ρι@ Μάντουλες.

Ο Στρατός μας διερωτώμαι αν είναι υπεύθυνος  για φύλαξη των συνόρων; Αν όχι γιατί τον έχουμε;
Οι λαθρό-εισβολείς  απειλούν καταλαμβάνουν εθνικές οδούς, κλέβουν ,ρημάζουν δέρνουν ,σκοτώνουν ,απαγορεύουν, και η αστυνομία και το κράτος αρωγοί τους. 
Και εμείς οι Έλληνες τι κάνουμε; φοβόμαστε μην μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και πλαγιάζουμε. Οι ποιητές μας τα είχαν προβλέψει.
Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει·
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..