Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ......



Άλλο πράγμα είναι οι δημόσιες σχέσεις και άλλο πράγμα είναι τα χρήσιμα για την πατρίδα αποτελέσματα

Το ταξίδι του υπουργού Ν. Παππά στις ΗΠΑ και τα ''παπατζίδικα'' περί ''προσέλκυσης επενδύσεων''

(''μετάφραση'' σε απλά...ελληνικά: ''Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι'')

Οι ''ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ'' στις ΗΠΑ του κάθε υπουργού Ελλάδας, κρίνονται από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι από
στημένα δημοσιεύματα. Στα 6 χρόνια ''μνημονίων'' ζούμε στις ΗΠΑ τις δεκάδες επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών, αξιωματούχων της Ελλάδας, που είχαν υποτίθεται (πάντα) ''σημαντικές επαφές'' στην Ουάσιγκτον ή με ''υποψήφιους επενδυτές'' στην Νέα Υόρκη ή έκαναν παρουσίες σε ακατάλληλες ώρες σε τηλεκάναλα μέτριας κατηγορίας, γιά αυτοπροβολή (που βαφτίζονται στην Αθήνα, ως ''σημαντικές παρεμβάσεις'').

Τα αποτελέσματα, παρά τα πολλαπλά -''τουριστικά'' και μη- ταξίδια στις ΗΠΑ, γνωστά. Δηλαδή, ΜΗΔΕΝ. Επενδύσεις, ΜΗΔΕΝ. Στήριξη από Ομογένεια, ΜΗΔΕΝ. Οι ''σημαντικές επαφές'' ήταν και είναι δημιούργημα στημένων δημοσιευμάτων, από ''παπαγαλάκια'' του συστήματος, που σερβίρονται ως ''κουτόχορτο'' στην Ελλάδα γιά εσωτερική κατανάλωση από αφελείς ψηφοφόρους-''οπαδούς''.

Λίγη σοβαρότητα, υπουργέ Νίκο Παππά, δεν θα έβλαπτε. ''Πρώτη φορά αριστερά'', αλλά ξεπεράσατε και το καταστρεπτικό δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η μόνη σας διαφορά είναι ότι, αυτοί εξαπατούσαν με...γραβάτες. Εσείς εξαπατείτε χωρίς...γραβάτες. Επενδύσεις με απαγορευτική νομοθεσία στην Ελλάδα και τουριστικά ταξιδάκια στις ΗΠΑ ή αλλού, έτσι στο άγνωστο, χωρίς σχέδιο, δεν ''προσελκύονται''. 'Αλλο δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ γιά ''εσωτερική κατανάλωση'' στην Ελλάδα και άλλο έργα, αποτελέσματα, χρήσιμα γιά την πατρίδα. Η Ομογένεια ειδικά, ''δεν τρώει κουτόχορτο'', σαν αυτό που σερβίρετε στην Ελλάδα. Γνωρίζει άριστα ότι κι εσείς εξαπατήσατε συνειδητά τον λαό και ''κατεβάσατε και τα βρακιά'' στους δανειστές, γιά χάρη της... εξουσίας. Και αν οι ''γραφικοί κομματικοί'' στην Νέα Υόρκη και οι ''υποκλινόμενοι ανταποκριτές'' ή οι 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ, δεν στο είπαν, σε ενημερώνουμε ότι, οι Ομογενείς, άσχετα πολιτικών-κομματικών πεποιθήσεων, σε ένα συμπέρασμα συμφωνούν γιά όσους κυβέρνησαν-κυβερνούν την μεταπολιτευτική Ελλάδα και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια των ''μνημονίων'' σας: ''Καταστρέψατε την πατρίδα. Είστε όλοι- όλες κάτω του μέτριου, με την θλιβερή παλαιοκομματική νοοτροπία χρησιμοποίησης του κράτους, δηλ. τα ίδια ΣΚΑΤΑ, που ελάχιστα σας ενδιαφέρουν, η Ελλάδα και ο λαός της''.

Σημ.: ΠΟΙΟΙ να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, με το διεφθαρμένο-σάπιο Δημόσιο, τους ''μιζαδόρους'', τα ''λαμόγια'' πολιτικούς, την ''εχθρική'' νομοθεσία, την υψηλή φορολογία; Καλά θα κάνουν οι πολιτικοί της να σταματήσουν το ''παραμύθι'' ότι κάνουν επαφές γιά ''επενδύσεις'' στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψουν τις... τουριστικές τους περιηγήσεις (που πληρώνει ο εξαθλιωμένος -από τις πολιτικές τους- λαός).

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..