Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΟΜΕΡΤΑ



Ο εκδότης Τάκης Μαυρίκος ήταν ο οδηγός που κάηκε ζωντανός μέσα στο Ι.Χ στην Αττική Οδό
Απρόβλεπτη τροπή παίρνει το τραγικό δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που κάηκε ζωντανός όταν το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία...


είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Τάκης Μαυρίκος.

Το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε Καγιέν, ανήκε στη σύζυγό του και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχείρισης της Αττικής Οδού το αυτοκίνητο ενώ κινείτο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες. Μαρτυρίες αναφέρουν  πως ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το όχημα και να βγει από αυτό, το κόλλησε στο τοιχίο με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν σε βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, από την πόρτα του συνοδηγού.

Το όνομά του έγινε πρόσφατα ευρέως γνωστό στην κοινή γνώμη για την υπόθεση των εκβιασμών σε βάρος διοικητών ΔΕΚΟ και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να ερευνήσει και την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Ο Αλέξης Κούγιας που ήταν συνήγορός του στην υπόθεση των εκβιασμών, είπε στους δημοσιογράφους ότι τον αναζητούσε εδώ και πολλές ώρες τόσο ο ίδιος γιατί είχαν ραντεβού και οι συνεργάτες του, αλλά και η οικογένειά του χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..