Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Κρήτη: Μούφα ειδήσεις. Παραπληροφόρηση. Γραφεία Προπαγάνδας και Πολέμου. Διαδίδουν ψέματα και περιμένουν αντιδράσεις.



Η πρώτη είδηση για την Κρήτη ήταν 2009-10 όταν ο κ.Γ Βαρδινογιάννης στην κοπή της πίτας των Παγκρήτιων ενώσεων στην Αθήνα είπε: Πάμε για ανεξάρτητη Κρήτη.Απο που και ως που αυτός ξέρει.

Η δεύτερη παράξενη είδηση πάλι για την Κρήτη ήταν ότι θα
γίνοταν δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της.

Η τρίτη παράξενη είδηση (ευτυχώς μας έσωσαν τα βίντεο των κρατικών υπηρεσιών μας) ήταν ο εμπρησμός της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά που τον έκαναν οι ίδιοι οι Εβραίοι και έσκουζαν.

Σίγουρα τα ξένα συμφέροντα δεν μας θέλουν ενωμένους κάθε είδηση πρέπει να φιλτράρεται.

Σήμερα διαβάσαμε ότι η Γερμανία κάνοντας χρήση της συνθήκης του Δουβλίνο ΙΙΙ θα στείλει 3000 πρόσφυγες   πίσω στην Ελλάδα για να εγκατασταθούν στην Κρήτη συγκεκριμένα.

Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι μόνο ελληνικά μπλογκς αναφέρουν την είδηση και μόνο ένα σάιτ  με ελληνικές ειδήσεις στα αγγλικά έχει μεταφέρει την είδηση και αυτό δεν μπορούμε να το ανοίξουμε να το διαβάσουμε. 
Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι αυτές οι διαδικασίες δεν πα να είσαι ο Πάπας θέλουν διαφάνεια. Εάν χρησιμοποιείς την συνθήκη του Δουβλίνου πρέπει να κοινοποιήσεις στις χώρες που την έχουν υπογράψει ότι την χρησιμοποιείς.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους δημαγωγούς που δεν έχουν ειδήσεις να ανεβάσουν στις 14 Αυγούστου. Και όλοι ξεσηκώνονται στα πληκτρολόγια να φωνάξουν με τα caps locks κολλημένα για τους Γερμανούς που χουν κάνει την Ελλάδα αποικία.

Κριτική σκέψη και μία αναζήτηση στο Google.  Και περνάει η κρίση πανικού. Τρομοκρατούμαστε με τους πρόσφυγες που θα μας στείλουν πεσκέσι υποτιθέμενα την στιγμή που οι Γερμανοί μέσα από τα οικονομικά μέτρα που διατάζουν σε λίγα χρόνια θα κατέχουν ολόκληρη την Ελλάδα. 
Και γενικά σιγά να μην έστελναν τους πρόσφυγες στην Κρήτη. Έχουν όνειρο ζωής όλοι οι Γερμανοί να ζήσουν σε ένα ελληνικό νησί και θα έστελναν τους πρόσφυγες; Θα τους πετάγαν από τα αεροπλάνα οι Γερμανοί συνταξιούχοι να έρθουν αυτοί  στην Ελλάδα. 
Τα κέντρα ....είναι τα ...δώστε προσοχή στα επίθετα...των....πχ Μόσιαλος.Μουζαλομένος κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..