Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Υπομονή, σε λίγο όλα θα τελειώσουν άσχημα.

Οι δηλώσεις Ερντογάν για την συνθήκη της Λωζάνης θύμωσαν τους Έλληνες. Δεν θυμούνται όμως τα όσα έχουν προηγηθεί. Είχαμε προειδοποιήσει για την επίσκεψη Φράγκου στην Λαδοξέρα (εδώ), για τις παρελάσεις των Τούρκων στα νησία μας
και δη στη Γαύδο κάτω από την Κρήτη. Μας είχε ενημερώσει όλους η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη με την δήλωση της περί Εθνικής Κυριαρχίας στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Το 2014 ο στρατηγός Necdet Özel, (εδώ) αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας δήλωνε: "Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη" υποστήριξε και κατήγγειλε την Ελλάδα "Για τις αλλεπάλληλες, παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου και της τουρκικής κυριαρχίας οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με άκρως αποτελεσματικό τρόπο από τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής" Στα πλαίσια της επετείου των 32 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής ακτοφυλακής, ο Τούρκος στράτηγος τόνισε "Από εδώ και πέρα θα είναι πιο αποφασιστικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται κυρίως από τις ελληνικές παράνομες παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου" 
Και για αυτές τις δηλώσει και για τις πιο πρόσφατες ερχόμενες από τα χείλη του Ερντογάν η Γερμανία δεν έχει βγάλει άχνα. 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μόνο για να πουλάει η Γερμανία Mercedes; 
Ο Ομπάμα είχε δηλώσει: "Κρατήστε την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές." 
Η Χίλαρυ Κλίντον μας έβαλε και αποναρκοθετήσαμε όλα τα σύνορά μας για να είναι αναίμακτη η επέλαση των εχθρών μας.
Τα δύο κεφάλαια που διαχειρίζονται  τις τύχες των χωρών που έχουν πετρέλαιο στο υπέδαφός τους είναι το Εβραιοκαθολικό και το Τεξανικό (Όλοι είδαμε την στάση του Πάπα την περίοδο της Κατοχής με την ίδρυση του Βασιλείου της Πίνδου). Πάγια τακτική πριν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων είναι η εξαθλίωση και ο πόλεμος. Το είδαμε και το ζήσαμε σε τόσες χώρες ανά τον κόσμο. Τελευταίες το Ιράκ και η Λιβύη. Τώρα θα συμβεί και στην χώρα μας. Ο πρωθυπουργός μας και τον Πάπα είδε και τους Τεξανούς και μην έχετε καμία αμφιβολία για το τι θα συμβεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..