Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

''Μπράβο'' υφυπουργέ Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ...''Σκίζεις'':

Γιά ποιά οικονομική κρίση, δυστυχία και πείνα στην Ελλάδα από τα ''μνημόνια'' μιλάτε;
Παγκόσμιο ''ρεκόρ'', με 9 ταξίδια στο εξωτερικό σε 13 εβδομάδες θητείας (κι έρχονται και άλλα, αφού ''λεφτά υπάρχουν'')
Σειρά της Αφρικής να υποδεχτεί τον μεγάλο ταξιδευτή, 'Ελληνα υφυπουργό. Μεγάλη η πιθανότητα να τον κρατήσουν εκεί οι ιθαγενείς, ως ''φύλαρχο-βασιλιά''... Να κινδυνεύσει ο υφυπουργός
από ανθρωποφάγους, αυτό αποκλείεται, επειδή, ακόμα και στις ζούγκλες της Αφρικής, ιθαγενείς και μη, γνωρίζουν ότι ''οι 'Ελληνες πολιτικοί δεν τρώγονται με τίποτα'' (ειδικά ο Τέρενς)... Στόχος του ταξιδιού στην Μποτσουάνα και σε γύρω χώρες ''η ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων'', γιά να μετατραπεί η Ελλάδα σε ''Μποτσουάνα των Βαλκανίων''. Ταξίδια, βαρύγδουπες ''εξαγγελίες'' από τον υφυπουργό, αλλά ουσία, αποτελέσματα, πολιτική γιά τον απόδημο Ελληνισμό, ΜΗΔΕΝ..

Η Ελλάδα θα ''σωθεί'' αν φύγουν οι τωρινοί ''πιθηκίζοντες'' πολιτικοί απατεώνες που την κυβερνούν και επανέλθουν οι -εγνωσμένης αξίας- ''πιθηκίζοντες'' απατεώνες του χτες; 'Οσο υπάρχει ''σοφός λαός'' στην Ελλάδα που επιλέγει τις ακαθαρσίες του γιά να τον κυβερνούν, ΔΕΝ πρόκειται η χώρα με το σάπιο κράτος και τις πολιτικές-κομματικές συμμορίες, να βγει από την κρίση, ούτε σε 20, ούτε σε 50 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..