Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ε Βο-λευτές! Το μέλανα ζωμό τον τρώγαν όλοι στην Σπάρτη.

Για άλλη μια φορά οι βο-λευτές μας νομοθέτησαν για τον εαυτό τους και απέδειξαν περίτρανα ότι για την τσέπη τους και στην φωτιά πέφτουν και με την πράξη τους αυτή απέδειξαν χωρίς να
τρέχουμε σε λεξικά και να ρωτάμε ακαδημαϊκούς που συνεγελάζονται, ότι η λέξη της ιδιότητάς τους δεν προέρχεται από την βούληση αλλά από την βόλεψη. Ο προεδρεύων στην Βουλή δεν λέει πια Τίς ἀγορεύειν βούλεται αλλά ο βουλευτής Τάδε έχει το λόγο.
Έκαναν και αυτό! Διαβάστε το παρακάτω:
Εκτός μειώσεων οι συντάξεις βουλευτών και αιρετών στους ΟΤΑ
Παράθυρο εξαίρεσης για τις βουλευτικές συντάξεις αλλά και τις συντάξεις αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκαλύπτεται στην εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου 4387.
Η μη ρητή υπαγωγή τους στις νέες ρυθμίσεις και το κενό νόμου που υπάρχει οδηγεί σε εξαίρεση από... την πίσω πόρτα για τις περικοπές που ισχύουν για το σύνολο των υπολοίπων συνταξιούχων μετά τον επανυπολογισμό τους και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.


Βέβαια θα μου πείτε χριστιανικά έπραξαν:Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών και ειρήνην τω κόσμω.... Μα έλα ντε που δεν βλέπω να υπάρχει Ειρήνη στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..