Τρίτη 18 Απριλίου 2017

«'Εγκλημα και τιμωρία»..ΕΡΑΝΟΣ γιά την ΜΥΡΤΩ, Βοστώνη.... Η απόφαση Δικαστήριου


Η Ομογένεια έδωσε χρήματα στον έρανο, γιά την Μυρτώ και όχι γιά τον κάθε μητροπολίτη ή γιά κάθε απατεωνίσκο
Δικαστής έβαλε τέλος στις άτιμες κοροϊδίες -γιά 3 χρόνια- και στις απατεωνιές της ημιδιαλυμένης Ομοσπονδίας ''μόνιμων επιτήδειων'' Βοστώνης. Τα χρήματα του έρανου γιά Μυρτώ, θα δοθούν όλα
στην δικαιούχο. Η Οργάνωση των μόνιμων απατεωνίσκων Βοστώνης, γιά 3 χρόνια, δεν έδινε τα χρήματα του έρανου, χρήματα της Ομογένειας, στην δικαιούχο, με προφανή σκοπό και στόχο, να τα ''κλέψει'' ή να τα ''χαρίσει'' (όπως είχε αποφασίσει) σε ''ίδρυμα'' του μητροπολίτη Βοστώνης, Μεθόδιου. Η Συνέλευση της Οργάνωσης είχε αποφασίσει τον Νοέμβριο 2016 να δοθούν τα χρήματα του έρανου. Αλλά η ''ομάδα'' (Καυκάς, Ματθαίος, Αθανασόπουλος, οικογένεια Παπασλή κ.ά.) που ''κυβερνά'' γιά χρόνια την Ομοσπονδία, ''κάνοντας του κεφαλιού της'' γιά τα δικά της ατομικά και λοιπά συμφέροντα, ενεργώντας αυθαίρετα, αντικαταστατικά και παράνομα, ΔΕΝ το έπραξε, εξευτελίζοντας -και δικαστικά- την Οργάνωση, τους συλλόγους-μέλη της, την Ομογένεια Βοστώνης.
Η Ομογένεια ΗΠΑ, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να απομονώσει-αποβάλει τους αποτυχημένους τυχοδιώκτες Βοστώνης, που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ και διάσυραν τον Ελληνισμό, παίζοντας άτιμα-βρώμικα παιχνίδια με τον πόνο ενός άσχημα κακοποιημένου κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..