Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Με νομοσχέδιο δεν θα θάβονται οι αυτόχειρες!!!! Ποιος θα είναι ο εισηγητής;

Οι στατιστικές αναφέρουν ότι χιλιάδες (ων ουκ έστιν αριθμός)  έχουν δώσει τέλος στην ζωή τους τα  χρόνια των μνημονίων. Η Κυβέρνηση σκέφτεται να περάσει νέο μέτρο που
δεν θα τους θάβουν πλεόν αφού αρνούνται να πληρώσουν φόρους και αυτοκτονούνε. Λογικό μέτρο. Τέτοια καθίκια που είμαστε οι Έλληνες και πάμε και κρεμιόμαστε. 

Κάλυμνος: Πατέρας τριων παιδιων κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του
Ένας 45χρονος άνδρας στην Κάλυμνο, που διατηρούσε κατάστημα με ψάρια,  έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην αυλή του σπιτιού του, αφήνοντας πίσω του τρία κορίτσια τα οποία είχε αποκτήσει από δύο γάμους. Η είδηση της αυτοκτονίας του «πάγωσε».τους κατοίκους του νησιού, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Ο αυτόχειρας, που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού τυ κρεμασμένος, άφησε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. .
Πριν από μια εβδομάδα η δεύτερη σύζυγός του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, εγκατέλειψε την συζυγική τους στέγη φεύγοντας με τα δυο κορίτσια τους.Ο 45χρονος φαίνεαι πως  δεν άντεξε την εξέλιξη αυτή και το απόγευμα της Κυριακής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. .

Νέος έδωσε τέλος στη ζωή του
Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ξημερώματα Κυριακής, η σορός του άτυχου νεαρού, εν αναμονή του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη και παρουσία αστυνομίας για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός ήταν 26 ετών με καταγωγή από τον Ίασμο Ροδόπης, και διέμενε στη οδό Σπετσών στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με μάρτυρες το τραγικό αυτό συμβάν συνέβει περίπου στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου, με το νεαρό να βάζει τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού.

Πληροφορίες από: www.xronos.gr και directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..