Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μουζάλας vs Αβραμόπουλου

Ποιος άκουσε τη συνομιλία τους και δεν φοβήθηκε. Έξαλλος ο Μουζάλας μα έξαλλος και ο Αβραμόπουλος, αντάλλαξαν γαλλικά που ούτε στις καλές εποχές του ΚιτΚατ στην τρούμπα δεν είχαν
ακουστεί. Η αιτία ήταν ότι η FRONTEX αρχίζει την περισυλλογή λαθρο- εισβολέων πρωί, και με αυτούς τους ρυθμούς που το πάει και δεν επιβραδύνει λίγο μέσα Ιουνίου θα είναι υπερ πλήρης, δεν θα έχουν θέσεις ούτε για όρθιους. Ακούστηκε δε από τον Αβραμόπουλο “μα και τι θες να σου κάνω ο Σώρος έχει πληρώσει τα ναύλα”
Διαβάστε την είδηση και υπολογίστε πόσους θα έχουν συλλέξει μέχρι το βράδυ. Πρόβλεψη δική μας αν δεν βγουν οι Έλληνες από τα σπίτια και δεν μείνουν στα roof garden (όπου εκεί τους πρέπει) το μεταναστευτικό θα είναι πρόβλημα.

Στη διάσωση σαράντα πέντε (45) προσφύγων προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017'', καθώς και στη σύλληψη του 18χρονου αλλοδαπού διακινητή τους..
Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΕΦΤΑΛΟΥ'' ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, όπου συνελήφθη ο 18χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Ευθύνες δεν θα αποδοθούν στον γαλλο πρόξενο που είχε εισαγάγει και πωλούσε τις βάρκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..