Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η εφαρμογή του Εκφοβισμού με αδέσποτες σφαίρες.

Μητέρα Γρηγορόπουλου Τρίτη 25 Απρ 2017
Η δολοφονία του γιου μου ήταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση τραυματισμού δύο γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου (03/06 2017) από αδέσποτες σφαίρες στον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, οι δύο
γυναίκες, βρίσκονταν σε καφετέριες στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και στην οδό Δημητρακοπούλου αντίστοιχα. Και οι δύο τραυματίστηκαν από σφαίρες στα πόδια τους, με διαφορά μιας ώρας η μια από την άλλη.
Όπως αναφέρουν μάρτυρες, δεν ακούστηκε κάποιος πυροβολισμός στην περιοχή.
Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες, διακομίσθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο 11χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα -Θλίψη και οργή
Απέραντη θλίψη, αλλά και οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο Μενίδι αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο που πάγωσε από την είδηση, για τον τόσο άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, στο προαύλιο του σχολείου του, το βράδυ της Πέμπτης.

Τον καιρό που καιγόταν η Αθήνα από τις διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο με ρώτησε φίλος αστυνομικός την γνώμη για τα τεκταινόμενα και είχα πει οτι ήταν πρόβα τζενεράλε για το τι θα γίνει στο μέλλον και πως θα αντιδρούσε ο κόσμος.
Πάνω από εκατομμύριο κατέβηκε για διαμαρτυρία και με το κάψιμο του καταστήματος της Μαρφίν δεν διαμαρτύρονται μαζικά.
Όταν διάβασα για τις αδέσποτες στον κορυδαλλό σκέφτηκα Άρχισαν την εφαρμογή του Εκφοβισμού 
 
Σήμερα κυνηγούν τους ρομά τα δελτία ειδήσεων λένε συνέλαβαν κατάσχεσαν βρήκαν..... βγάζουν και τον δήμαρχο και τον ρωτούν λες και αυτός φταίει Τι κάνατε κ Δήμαρχε;;;;;Όπως λέγαμε παλιά κοροϊδευτικά τα παράπονα σας στον δήμαρχο. ΟΙ Έλληνες το χουνε συνήθεια να δικάζουν τους φτωχό-διαβολους και οχι τους φταίχτες πχ κυνηγούν τους γύφτους γιατί έφτιαξαν τα καρφιά που σταύρωσαν τον Χριστό και μούγκα για τους φαρισαίους οι Αθηναίοι σκότωσαν τον Σωκράτη και λέμε οι αχρείοι λέμε με στόμφο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και και...Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας ειναι οι θύτες

 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..