Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Το ποιόν του πανούλη και του μπουμπούκου.
Τα συμπερασματα δικα σας για τους ευπατρίδες ΔΕΊΤΕ:...


ΑΔΩΝΗΣ:ΘΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ.....ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ δείτε και το βίντεο

Γλυφάδας Παύλος: Παραιτήθηκα από Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού επειδή με απείλησε ο Άδωνις/



Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ Μια του ψεύτη δυο του ψεύτη .......
Το 1993 σε ένα βιβλίο που εξέδωσε ο γνωστός βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, συνέδεε τη 17 Ν με το παλαιό ΠΑΚ και υποδείκνυε σαν αρχηγό της τον Μιχάλη Ράπτη ή Πάμπλο, γνωστό τροτσκιστή, 82 ετών τότε. Ο Μ. Ράπτης είχε δράσει και συμμετάσχει σε πολιτικούς αγώνες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως η Αλγερία, η Πορτογαλία και η Χιλή. Ο Π. Καμμένος έμπλεξε βέβαια με αγωγές στα δικαστήρια. Ο Μ. Ράπτης απεβίωσε τελικά το 1995.




Σφοδρές καταγγελίες Π. Καμμένου κατά Δ. Γιαννακόπουλου
Σφοδρές καταγγελίες κατά του επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλου έκανε στην Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε επικαλούμενος sms που φέρεται να του έστελνε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ στην αρχή εκείνος εμφανιζόταν να στηρίζει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέτοντας τους δικούς του όρους, όπως την απομάκρυνση από την θέση του υφυπουργού Αθλητισμού Στ. Κοντονή, όταν είδε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, τότε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου, άρχισε να τον απειλεί (με sms) ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο». Οι σοβαρές αυτές καταγγελίες προκάλεσαν έντονο θόρυβο μεταξύ των βουλευτών.


«Αδειάζουν» τον Π. Καμμένο και οι 4 πρώην βουλευτές της Ν.Δ

Ντόμινο δηλώσεων από πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έφερε η αναφορά του Πάνου Καμμένου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου με αφορμή τον Βύρωνα Πολύδωρα, αναφέρθηκε και σε άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σαν να είναι εκτός κόμματος και όχι απλά εκτός Βουλής.
Ακολούθησε μπαράζ δηλώσεων με τις οποίες οι πρώην βουλευτές «άδειασαν» τον κ. Καμμένο, λέγοντας πως ουδείς έχει δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..