Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Συγκρίσεις έργα και ημέραι

Πατέρας ο Αιγυπτιώτης Γεώργιος Βαρουφάκης, Εξόριστος το '48 στην Μακρόνησο ήταν πρόεδρος της Χαλυβουργικής.....
Επαγγελμα του Γιαννάκη με ένα ν Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο διατέλεσε Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής
Οικονομίας του ιδίου Τμήματος καθώς και Διευθυντής του Διδακτορικού Προγράμματος Οικονομικών Επιστημών. Παράλληλα, είναι Επίτιμος Καθηγητής Συγκριτικής Νομικής, Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής στο International University College του Πανεπιστημίου του Τορίνο, Επισκέπτης Καθηγητής στο Kings College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, και Επίτιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Sydney στην Αυστραλία
Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, αργότερα, το 1985, δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Ιστ Άνγκλια, στο Νόργουιτς της Αγγλίας για δύο χρόνια και το 1987 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Από το 1988 έως το 2000 δίδασκε οικονομική θεωρία και πολιτική φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Παράλληλα έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης ενώ κατέχει ερευνητική θέση στον τομέα της πολιτικής και οικονομικής φιλοσοφίας, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λέουβεν (Λουβέν Λα Νεβ, Βέλγιο). Από το 2000 διδάσκει οικονομική θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Βασικοί ερευνητικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πολιτική οικονομία, η Θεωρία παιγνίων, η Πειραματική Οικονομική και η Πολιτική φιλοσοφία.
Ομιλητής σε διεθνή Φόρουμ συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών και βιβλίων

Πατέρας Παύλος Τσίπρας εργολάβος της Χούντας
Επάγγελμα σπουδές πολιτικός μηχανικός
Επιστημονικές εργασίες Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου στην Γκράβα.και συμμετείχε σε όλες τις συναθροίσεις σε ταβερνεία του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει αγγλικα τυπου Γ Αγγελόπουλου μιας και ήταν αυτή καθηγήτρια και χορηγός του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..