Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

..KΑΤΩ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΑΠΟ ΗΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ...ΜΑΡΤΙΝΗ!

Το "μαλακό" στο λευκό κολλάρο Εφετείο έγινε σκληρότατο"στην 29χρονη...
Γιάννης Ντάσκας Γιάννης Ντάσκας

Τα σκάνδαλα στον Ερυθρό Σταυρό ξεδιπλώνονται στην αίθουσα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και τώρα όλοι τα θεωρούν "καραμπινάτα".
Επι 20 χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας έλεγαν με επίσημες
δηλώσεις υπουργών και στελεχών ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ερρίκος Ντυνάν και αν υπάρξει η Δικαιοσύνη θα κρίνει.

Τότε είχαμε περίοπτη θέση το ΑΛΤΕΡ, το οποίο ανήκε στον επιχειρηματία Αθανασούλη, γνωστό περισσότερο για την υπόθεση "εξαφάνισης" απο το προσκήνιο του πρώην Υπουργού και βουλευτή και μεγιστου (τότε) στελέχους του σημιτικού ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Μαλέσιου.

Αποκαλύφθηκε η στενή σχέση (σπιτωμένου) Αθανασούλη-Μαλέσιου, παραιτήθηκε και εξαφανίστηκε οριστικά απο το πολιτικό προσκήνιο ο Μαλέσιος. Τότε διευθυντής του ΑΛΤΕΡ ήταν ο σημερινός διευθυντής στον ΑΝΤΕΝΝΑ του Θόδωρα Κυριακού, ο γνωστός βιλούχος της Μυτιλήνης Στράτος Λιαρέλης, κουμπάρος του Γιώργαρου του Παπαδάκη, γνωστού βιλούχου στην Πεντέλη.

Υποβάλλοντας τότε την παραίτηση στο ΑΛΤΕΡ αφού τους γράφαμε ότι έχουμε τεράστιες οικονομικές ανάγκες, αλλά δεν χρηματιζόμαστε καταλήγαμε με τηνς εξής φράση:
"...Μου εδηλώθη ότι "ο σταθμός μεγάλωσε και άπλωσε τον τραχανά που φτάνει μέχρι τον Ανδρέα Μαρτίνη"...Παραιτούμαι για να συνεχίσω το δημοσιογραφικό έργο της αποκάλυψης της ληστείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την καταγγελία των υπαιτίων, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ΑΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.

Η Ελλάδα αναβιώνει την εγκληματική υπόθεση του πανίσχυρου οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά βουλευτή της ΕΡΕ Σάββα Παπαεμμανουήλ. Ο δημοσιογράφος Κ. Κύρου, έσωσε το Σισμανόγλειο και έστειλε τον καταχραστή στη φυλακή, ενας άλλος δημοσιογράφος οφείλει να πράξει πάλι στους σύγχρονους καιρούς το αντίστοιχο καθήκον'..."

Η τελευταία σελίδα της παραίτησής μας

Αυτή η παραίτηση δόθηκε στις 23 Μάη του 2002.


Τότε ο Μαρτίνης ήταν κατηγορούμενος στη Δικαιοσύνη για τεράστια ποσά μαζί με πολιτικά πρόσωπα πανίσχυρων οικογενειών.
Τότε έλεγε ότι το Ερρίκος Ντυνάν ήταν "παιδί του Ερυθρού Σταυρού" και εμείς και ο νομικός συμβουλος του Υπουργείο οικονομικών γράφαμε ότι "είναι μια ιδιωτική κλινική προσιτή μόνο σε πλουσίους" και τροφοδοτείται με λεηλατημένο απο τον Ερυθρό Σταυρό και το Δημόσιο ταμείο χρήμα".

Το παραλληλίζαμε με το σκάνδαλο Παπαγεωργίου, δηλαδή το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το οποίο έγινε με 29 δις δραχμές απο το δημόσιο, και με περίπου 1 δις που λέγεται ότι έβαλε ο επιχειρηματίας Παπαγεωργίου.
Τότε μας έλεγαν ότι το νοσοκομείο αυτό, το Παπαγεωργίου, ήταν ιδιωτικό και ας "τα παιρνε χοντρά απο τα δημόσδια ταμεία". Παλέψαμε με τον Σπύρο Καρατζαφέρη και άλλους και το νοσοκομείο πέρασε στο Δημόσιο.

Σήμερα διατηρεί ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ το όνομα Παπαγεωργίου. Ως να χρωστάμε χάρη στην οικογένεια αυτή που πήγε να το κάνει Ιδιωτικό με κρατικό χρήμα και κανονικά θα έπρεπε να λογοδοτήσει.

Προσέξτε πόσο σκανδαλώδης είναι η διατήρηση του ονόματος:

Ο υπουργός Υγείας κ. Πολλάκης είπε ΧΘΕΣ στη Βουλή ότι για το Παπαγωεργίου η χρηματοδότηση ήταν η εξής τα τελευταία χρόνια
2012: 60 εκατομ ευρώ
2013 67 εκατομ ευρώ
2015 69 εκατομ ευρώ
2016 90 εκατομ ευρώ.

Πολλαπλασιάζετε επι 340 κάθε ποσό και έχετε σε θηριώδη νούμερα το δημόσιο χρήμα (κοντά στα 25 δις δραχμές) σε δραχμές για να μένει στο διηνεκές το όνομα "Παπαγεωργίου".

ΣΗΜΕΡΑ ο Μαρτίνης είναι φυλακή γιατί αυτά που λέγαμε τότε αποδείχθηκαν αληθινά αφού η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχασαν την εξουσία.
Τότε γράφαμε για δικαστικούς που έκαναν τα στραβά μάτια.

Ο Μαρτίνης και το Διοικητικό του Συμβούλιο αφού αρχικά καταδικάστηκαν και θα έπρεπε να χάσουν τη θέση τους, στο Εφετείο αθωώθηκαν με 3-2 και έτσι μπήκε ταφόπλακα στην αποκάλυψη του σκανδάλου, το οποίο σήμερα ΟΜΟΛΟΓΕΙ και ο ίδιος ο Μαρτίνης ζητώντας (σωστά) προστασία ομολογούντος και δεν την έχει.
Γιατί δεν την έχει;
Γιατί φοβούνται μην και αποκαλύψει και ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ άγνωστους μεταξύ των οποίων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...

Τώρα το Εφετείο αυτό που ήταν τόσο "μαλακό" με τον Μαρτίνη παρουσιάζεται (πάλι με 3-2 ..) ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟ με την 29χρονη Ηριάνα από την οποία ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ, ΟΎΤΕ κινδυνευει κανείς, σε αντίθεση με τους εγκληματίες του λευκού κολάρου.

Δεν ανήκουμε σε πολιτικό κόμμα, ούτε στον αναρχικό χώρο, αλλά εν σχέσει με όσα εγκλήματα κουκουλώνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ διεφθαρμένοι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ αισθανόμαστε ότι η μόνη φράση που θα μπορούσαμε να πούμε είναι "κάτω ο φαρισαϊσμός από την Ηριάνα"...

Το γεγονός ότι την απόφαση περί μη απόλυσης απο τις φυλακές μέχρι τη δίκη στο δεύτερο βαθμό στηλιτεύουν και πολιτικοί είναι απλά παρήγορο ότι "δεν είναι όλοι ίδιοι"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..