Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ) ΑΚΟΜΑ!...

Του Γιάννη Ντάσκα
Πριν από μήνες αποκαλύφθηκε μέγα σκάνδαλο με τις Γενικές Αποθήκες της Εθνικής Τράπεζας.
Στο βάθος του σκανδάλου μια εταιρεία καπνού που φέρεται να έπαιρνε τρομακτικά ποσά από την
Τράπεζα με το κόλπο των εγγυημένων (ανύπαρκτων) προϊόντων καπνού στις Αποθήκες. Ακόμα περιμένουμε την δικαστική έρευνα για ένα σκάνδαλο που φαίνεται να πλησιάζει το μισό δις ευρώ.

Πίσω από την εταιρεία αυτή στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και φυσικά τραπεζικά στελέχη που εκβιάζουν προστασία γιατί αν ανοίξουν το στόμα τους θα πουν που πήγαν τα χρήματα των τραπεζών με εντολές υπουργών.



Ο Νίκος Νικολόπουλος με δυο ερωτήσεις του θέτει το ζήτημα της παράνομης εμπορίας καπνικών προϊόντων, στην οποία η χώρα είναι δεύτερη στην Ευρώπη. Στην υπόθεση αυτή ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλει "χασούρα" 600 εκατομ ευρώ από τα κρατικά ταμεία.

Με τη δεύτερη ερώτησή του καταγγέλλει την αργοπορία των εφοριακών στην υπόθεση Κοντομηνά, όπου το ποσό που καταλογίστηκε φτάνει τα 75 εκατομμύρια.
Μόνο στις τρεις αυτές υποθέσεις η "σούμα" για τα κρατικά ταμεία είναι πάνω απόένα δις ευρώ σε"χασούρα"!!!
Ορισμένοι εφοριακοί για να κρύβουν μεγάλα σκάνδαλα η να εκβιάζουν για χρήματα κάτω από το τραπέζι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν το νόμο και κάνουν καταλογισμούς σε υποθέσεις, στις οποίες ο νόμος δεν επιτρέπει καταλογισμούς.
Ετσι εμφανίζουν και "έργο" εκβιάζουν και για χρήματα.

Μια τέτοια υπόθεση, η οποία θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και για συγκεκριμένους εφοριακούς εξελίσσεται στη Θράκη.
Σε μία άλλη σοβαρή υπόθεση στη μασονική Στοά η δικαστική έρευνα προωρά με βήμα χελώνας για υψηλόβαθμο στέλεχος της Στοάς, το οποίο κατηγορείται και για καταχρήσεις στη Στοά, αλλά και παρέδωσε σε πλούσιο πελάτη μια ...πλαστή δικαστική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, η οποία δήθεν δικαίωνε τον πελάτη του.
Επι 5 χρόνια δικαστές, που προφανώς τους φρενάρουν δικαστές-μέλη της μασονικής στοάς δεν κάλεσαν τον αρχιμασόνο-δικηγόρο να τον ρωτήσουν που βρήκε την πλαστή δικαστική απόφαση και αν δεν απαντήσει πειστικά να τον χώσουν μέσα αφού βρέθηκε στα χέρια τα δικά του και ο ίδιος είχε τεράστιο οικονομικό όφελος από αυτή.



Και εδώ τα ποσά τεράστια.

Με αυτή τη συμπεριφορά στα μεγάλα σκάνδαλα η Δικαιοσύνη οφελεί στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που είχαν εμπλακεί και ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι κυβερνά τον τόπο.

Η πλαστή απόφαση δόθηκε σε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το δικαστικό συμβούλιο πιέζεται να εκδώσει βούλευμα απαλλακτικό για τον αρχιμασόνο, χωρίς να τον ρωτήσει που βρήκε την πλαστή δικαστική απόφαση....Αρα να παραμείνει "αγνωστος" ο δράστης.
Κανονικά ο Υπουργός θα πρέπει να τραβήξει τα αυτιά και στελεχών της διοίκησης που κατασκευάζει τα πλαστά και δικαστών που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ποιό είναι το πρώτο γράμμα του αλφάβητου.

"Δεν άλλαξε τίποτα.
Οι ίδιοι που έπαιρναν τα λεφτά τα παίρνουν και τώρα και η κυβέρνηση δεν φαίνεται πουθενά" μας έλεγε επαγγελματίας στο τριτοκοσμικό Καρπενήσι, το οποίο υποτίθεται ότι αναμόρφωσε ο Μπακογιάννης της Σίας και δεν έχει στοιχειώδη δρόμο, στοιχειώδη φωτισμό, στοιχειώδη τουριστική υποδομή...
Δεν άλλαξε πράγματι;
Αν τα μεγάλα σκάνδαλα τα καθαρίσει η Μαφία των παραδικαστικών κυκλωμάτων (μεγάλα δικηγορικά γραφεία, δικαστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες) πράγματι εκεί δεν άλλαξε..

Τα μεγάλα έργα παραδόθηκαν αφού παρά τις προβλέψεις ο ΣΥΡΙΖΑ τα κίνησε.
Εκεί άλλαξαν πολλά.

Η οργανωμένη Μαφία των κομματικών νεολαίων στα Πανεπιστήμια παραμένει, όπως δείχνει η επ αυτοφώρω αποκάλυψη ούτε ενός, ούτε 2 αλλά 106 νέων Δαπιτών και μη που αντέγραφαν οργανωμένα για να περάσουν τα μαθήματα.
Παλαιό κόλπο. Μας το υπέδειξε κάποτε, κάποιος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και επειδή το απορρίψαμε, το κυνηγητό ήταν ανελέητο, την ώρα που αγράμματοι κατ ουσίαν έπαιρναν με το ίδιο κόλπο 9άρια και 10άρια...

Ποιός να τους πιάσει;

Στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών και Ιωαννίνων, έχουν γίνει καθηγητές με αντιγραφές βιβλίων, με πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις, με πληρωμένα πτυχία τριτοκοσμικών χωρών...
Αυτοί πως δεν κυνηγήθηκαν από τους καλούς και κανονικούς;
Μα με παρεμβάσεις πολιτικών και με παρεμβάσεις νεολάιων!!!
Και οι νεολαίοι παίρνουν το "μπόνους" με αυτό το άθλιο κόλπο και ετοιμάζονται για θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.
Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο λοιπόν;
Αλλού κυβερνά η κυβέρνηση και αλλού τα κυκλώματα...Το 2019 θα ξέρουμε αν και αυτή την κυβέρνηση θα την φάνε τα κυκλώματα, αφού μερικά μέλη της προσχωρήσουν σε αυτά ή υποκύψουν σε αυτά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..