Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Χάσαμε την Μάχη όχι τον πόλεμο. Μας υποδούλωσαν με προδοσία.



Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών. Ορα τα ευρωπαϊκά έθνη  με πρώτο αυτό των Ούννων.
Αυτό που έχει αλλάξει σήμερα στη Γερμανία από την εποχή του Χίτλερ, στον τομέα της καταπίεσης,
είναι το στυλ. Έχει γίνει λιγότερο μπαρόκ και περισσότερο αποτελεσματικό.
Οι πολιτικοί μας ανερυθρίαστα πράττουν  τα εντελώς αντίθετα από αυτά που  υπόσχονταν πριν την άνοδο τους στην εξουσία.  
Η ουσία, όμως, αυτής της κρατικής οντότητας παραμένει η ίδια.
Προτεκτοράτο των ξένων, με ή χωρίς τα προσχήματα.
Υπάρχει σωτηρία; Ναι υπάρχει ,πρέπει να διεκδικήσουμε τα απολεσθέντα για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας . Να απαιτήσουμε σαν λαός αποζημιώσεις από Γερμανούς και γείτονες που μας ζημίωσαν και να απατήσουμε αποζημίωση οικονομική για τα χρόνια του μνημονίου που με δόλο μας επέβαλαν.   
Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο τελευταίο του βιβλίο είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενός e-mail του πρώτου επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Μπομπ Τράα προς τον τότε ΥΠΟΙΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, όπου τον καλούσε να διευθετήσει το ζήτημα των στατιστικών στοιχείων «γρήγορα και σιωπηλά».
Λίγους μήνες αργότερα η κ. Γεωργαντά μαζί με άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ κατήγγειλαν δημοσίως τον τότε πρόεδρο Γεωργίου ότι μαγείρεψε τα στοιχεία –καθ’ υπαγόρευση της EUROSTAT– και διόγκωσε εσκεμμένα τα ελλείμματα του προϋπολογισμού.
Αφού πρώτα επιχείρησαν –τα γνωστά δημοσιοκαφρικά κέντρα– να μειώσουν την αξιοπιστία της κ. Γεωργαντά, χαρακτηρίζοντας της γραφική, παρέπεμψαν το ζήτημα στην ελληνική Δικαιοσύνη για να αποφανθεί σχετικά με την ορθότητα των καταγγελιών.
Φαίνεται, όμως, πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά και για αυτό άλλωστε το ενδιαφέρον των δανειστών να κλείσει το θέμα ήταν –και είναι– πάρα πολύ μεγάλο.
Πίεσαν αφόρητα την κυβέρνηση της πρωτοδεύτερης …«αριστεράς» κι αυτή με την σειρά της παρενέβη έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στην δικαστική περιπέτεια του πρώην υπαλλήλου του ΔΝΤ και του ελληνικού δημοσίου αξιότιμου κ. Γεωργίου.
Ήταν όμως τόσο χοντρό το ζήτημα που ακόμα κι αυτή η γκαβή ελληνική Δικαιοσύνη έπρεπε να κάνει τα γνωστά της τσαλιμάκια για να το «καταπιεί».Χωρίς καν να εξετάσει την ουσία της υποθέσεως, αθώωσε τον Γεωργίου κρίνοντας τον ένοχο για «παράβαση καθήκοντος», επιβάλλοντας του ποινή 2 ετών με αναστολή.
Κάτι σαν κι αυτό που έγινε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου δηλαδή.
Όμως, ούτε αυτό έγινε δεκτό από τους δανειστές.
Την ίδια κιόλας μέρα η εκπρόσωπος της Κομισιόν δηλώνει πως το Ελληνικό δικαστήριο ήταν αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση και απαιτεί την αναθεώρηση της. Φυσικά ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αντιπολίτευση, ούτε ο ελληνικός λαός θεωρούν το θέμα μείζον για να τοποθετηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Τα σημαντικά ζητήματα είναι οι δράσεις του Ρουβίκωνα, το βιβλίο του Βαρουφάκη και οι λατρευτικές εκδηλώσεις των πρωταγωνιστών του Survivor οι δηλώσεις Πολλάκη, Γεωργιαδη,ο Ρέμος……..η Παλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..