Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποστένει και ξανά προς την μίζα τραβά''

''Βαρυσήμαντη'' δήλωση Π. Καμμένου (ΑΝΤ, Αθήνα, 20 Οκτ. 17): «Η λογική των μεσαζόντων και των μιζών έχει τελειώσει».
(Το στέλεχος των ΑΝΕΛ, Τ. Κουίκ, σχολίασε: «Πάνο, καλύτερα
να τρως και να παίζεις, έστω ''ρουλέττα'', παρά να μιλάς... Καρφώνεσαι»)
- Π. Καμμένος ή Ν. Παππάς (ή και οι δύο μαζί) θα ασχολούνται με τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας και ειδικά με το ζήτημα ''αναβάθμιση F-16'';
(Ο πρωθυπουργός, με τα αθαμάνια-αρτινά αγγλικά του και τις παροιμιώδεις αναφορές του σε...παροιμίες και μάλιστα εις την αγγλικήν γλώσσα, ειδικά εκτός Ελλάδας, σχολίασε: «Two camels fight in a stranger's animal house», εννοώντας, όπως διευκρίνησαν ''πηγές'' και επιβεβαίωσαν ''κύκλοι'' του ''Μαξίμου'', «δύο καμήλες -που μοιάζουν με υπουργούς- μαλώνουν σε ξένον αχυρώνα»...) Τέτοιες ημέρες, όσοι ζούμε στις ΗΠΑ, συνειδητοποιούμε ότι, τελικά, η νεο-ελληνική βλακεία-ηλιθιότητα είναι ανίκητη
Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και αλλού) και τα σχόλια-αναφορές (της υπερβολής και φαντασίωσης) πολιτικών και ΜΜΕ Ελλάδας, συνειδητοποιούμε γιατί η Ελλάδα καταστράφηκε (ειδικά) οικονομικά. «Τεράστια η γεωπολιτική και οικονομική σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ... Αναβαθμισμένος ο ρόλος και το κύρος της Ελλάδας τα τελευταία 2,5 χρόνια», τονίζουν οι ''φευγάτοι'' της κυβέρνησης (τέτοιες φράσεις λένε μόνο παρανοϊκοί)... «Τα κάνατε θάλασσα, ξεπουληθήκατε», απαντά η γελοία αξιωμ. αντιπολίτευση των άλλων παρανοϊκών, που είχαν ξεπουληθεί πριν.
Με μία προσεκτική ματιά π.χ. στο twitter και ειδικά στις αναρτήσεις των ασοβάρευτων-γραφικών (υπουργού) Ν. Παππά και (αντιπρόεδρου Ν.Δ.) 'Αδ. Γεωργιάδη, καταλαβαίνει κανείς γιατί επιβάλεται ''ειδικοί ιατροί'' να πιστοποιούν αν οι πολιτικοί στην Ελλάδα, έχουν τα τυπικά προσόντα να ζητούν την ψήφο του...''σοφού λαού'', να υπουργεύουν ή να ''εκπροσωπούν'' την χώρα ''εκτός συνόρων''.
Το συμπέρασμα: Η κατάσταση στην πατρίδα, με τις άθλιες πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' της, είναι θλιβερή και απογοητευτική.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Τους αστείους-άσχετους υπουργούς Κοτζιά, Καμμένο, Παπαδημητρίου, Παππά, που συνόδευαν τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και Σικάγο), ούτε γιά ''κηπουρούς'' θα τους είχαν προσλάβει σε υπουργεία των ΗΠΑ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..