Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Αλλογενείς οι κυβερνώντες μας.

Τα τελευταία 100 χρόνια όσοι κυβέρνησαν τον τόπο ήταν σίγουρα αλλογενείς και όχι Έλληνες την καταγωγή, ούτε κατ'ελάχιστον.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, που κατάφερε και εξαφάνισε όλον τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, ήταν το γένος Ζελόν.  

Για τον Καραμανλή δεν υπάρχουν μαρτυρίες
και έγγραφα για το από που κρατάει η σκούφια του εκτός από τον προσδιορισμό που μας δίνει το επίθετό του. Επί πρωθυπουργίας του όλες οι κρατικές επιχειρήσεις OTE, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ είχαν συμπαθέστατους διευθυντές με "Βιβλικά" ονόματα: Μωυσής, Λεβί, Αβραάμ και πάει λέγοντας. Επί ημερών του με το κρατικό μονοπώλειο που υπήρχε τότε, κλείσαμε όλες τις αλικές της Ελλάδας και εισαγάγαμε ορυχτό αλάτι από το Ισραήλ λες και στέρεψε η θάλασσα η δική μας που ήταν και τζάμπα. Επίσης εισαγάγαμε από το Ισραήλ και τα σπίρτα, λες και δεν μπορούσαμε να φτιάχνουμε δικά μας ή να εισάγουμε από άλλα κράτη. Όλα αυτά για να βοηθήσουμε το φτωχό Ισραήλ. Μας βοηθάνε και αυτοί σήμερα καταγγέλοντας μας συνεχώς παραπονούμενοι για τις συμπεριφορές μας. 
Και ερχόμαστε στον Ανδρέα Παπανδρέου που δεν χρειάζεται συστάσεις που ήταν το γένος Μινέικο και ως συνήθως οι Εβραίοι κρατούν από το γένος της μητέρας τους. Ο μέγας αυτός οραματιστής ήταν στην πραγματικότητα ψεύτης δημαγωγός και όποιος άξιος ήταν στο κόμμα του τον καρατομούσε, πχ Καράγιωργας. 
Συνεχίζουμε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκης, η μητέρα του ήταν αδελφή του Μπεν Ζελόν (Ελευθερίου Βενιζέλου) με τις αποφάσεις του και τις πράξεις του τον καιρό της πρωθυπουργίας του έθεσε τις βάσεις για να τσακίσει την μεσαία τάξη. Ποιος δεν θυμάται τις τράπεζες που είχαν κλείσει επί μήνες. Ποιος δεν θυμάται το 0+0=1 και οι τραπεζικοί είχαν κατεβάσει τα ρόλα, ούτε εισαγωγές, ούτε εξαγωγές, ούτε χρήμα έξω, ούτε χρήμα μέσα. Ποιος δεν θυμάται το ξεπούλημα της ΑΓΙΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ; 
Το έργο του Μητσοτάκη το συνέχισε ο Ααρών Αβούρι Μαρδοχάι (ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ). Ο ενορχηστρωτής της σημερινής καταστροφής έφαγε τις οικονομίες των Ελλήνων με το χρηματιστήριο, ενώ πιο πριν εβαλε με ΨΕΥΔΑ στοιχεία στην συνθήκη του Μάαστριχτ (με τη λεγόμενη δημιουργική στατιστική) ώστε το 2002 να τραβά περιχαρίς ευρώ από τα ΑΤΜ και σήμερα η χώρα να καταρρέει στα μνημόνια και οι εταίροι μας να μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου ως ψεύτες και λαμόγια αν και μερικοί από αυτούς συνέβαλαν με μίζες και διάφορα τερτίπια στο δανεισμό μας. Ο προσωπικός του βοηθός Θεόδωρος Τσουκάτος, αν και κατηγορήθηκε και παραδέχτηκε ότι μετέφερε τις βαλίτσες με τις μίζες στην Χαριλάου Τρικούπη, έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να μάθουμε τα υπόλοιπα. 
Και μετά έχουμε τον Κώστα Καραμανλή τον απόφοιτο του Tufts, το βαρύ και ασήκωτο μάγκα που συναγωνιζόταν τον Τσοχατζόμπουλο στις ζεμπεκιές (χορεύαν μαζί και τα σπάγαν στην Πλάκα). Ο κουρασμένος πρωθυπουργός μας επέτρεψε να παιχτούν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ταμείων και τις συνέπειες τις ζούνε οι συνταξιούχοι σήμερα. Αυτός που έκανε αγορά τυφλών F-16 λίγο πριν ρίξει την κυβέρνησή του και υπερχρέωσε την Ελλάδα στον αιώνα τον άπαντα. 
Και μας έρχεται ο Γιωργάκης, το ηλίθιο παιντί, που αντί να έχει αυτοκτονίσει θέλει να λάβει μέρος και στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας. 
Τι να πούμε για τον Αντώνη Σαμαρά που έσκιζε τα μνημόνια και φόραγε το κιπάχ. 
Για το σημερινό πρωθυπουργό δεν θα πούμε τίποτα. Οι φωτογραφίες με το κιπαχ που καπελώθηκε στο Ισραήλ μιλάνε από μόνες τους.
ΥΓ: Υπάρχουν Εβραίοι και μερικοί Ισραηλίτες που λατρεύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και υπάρχουν και Σιωνιστές οι οποίοι μισούν και θέλουν τον αφανισμό των Ελλήνων. Έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα η σωτηρία της δεν είναι η τελική μάχη Δελφών και Σιών, θα είναι μεταξύ Εβραίων και Σιωνιστών εάν υπάρχει περίπτωση να σωθεί αυτή η χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..