Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο αδύναμος είναι υποχρεωμένος να υπομένει την ανοησία των δυνατών Ευριπίδης.



«Βρωμάει και ζέχνει το Πολιτικό μας σύστημα», με αφορμή τα σκάνδαλα των εξοπλιστικων των ναυπηγείων των φάρμακο-βιομηχανιών της Ζίμενς, που ζημίωσαν δισεκατομμύρια Ευρώ το Δημόσιο!
Όμως γιατί 200 χρόνια λευτεριάς τα δεχόμαστε όλα αυτά τα
σκάνδαλα; Τι να πρωτοθυμηθούμε απ’ όσα βγήκαν στο φως, γιατί υπάρχουν πιστεύω και πολλά άλλα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ.
Τα δεχόμαστε διότι είμαστε προσκυνημένοι, κατώτεροι άνθρωποι, που δεν αντιστέκονται.
Φωτεινές εξαιρέσεις ελάχιστες, που αδυνατούν εξ’ αντικειμένου να φωτίσουν δυστυχώς τα πυκνά σκοτάδια της ανθρώπινης μαζικής κατωτερότητας. των Νεοελλήνων της ασκήμιας .
Καλοί, αλληλέγγυοι, συντρέχτες στις ορδές των παράνομων λογής-λογής μεταναστών, αλλά εχθρικοί και φθονεροί στους συμπατριώτες μας Έλληνες...
Και τώρα; 
Το «πυρηνικό» Πακιστάν μας απειλεί πως θα μας επιτεθεί, διότι οι εχθροί της Τουρκίας είναι και δικοί του εχθροί!
Οι Ουτσεκάδες, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, μαζί με τη ΜΙΤ κατέκαψαν την Ελλάδα το 2007 (4.200 πύρινα μέτωπα) και τόσα άλλα.
Παντού επικρατεί η ανόητη φράση των Νεοελλήνων: «Και τι μπορούμε να κάνουμε;». Μα τι άλλο; Να πιστέψουμε τον Αριστοτέλη: «Το κάθε τι γίνεται αδύνατον, όταν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το πράξετε». Ψηφίζουμε για κυβερνήτες μας ανόητους και έτσι επαληθεύουμε τον Ευριπίδη που μας λέγει: «Ο αδύναμος είναι υποχρεωμένος να υπομένει την ανοησία των δυνατών». Ας μάθουμε όμως, επιτέλους, πως η αδυναμία βρίσκεται σε μεγαλύτερη αντίθεση με την αρετή απ’ ότι η κακία.
Το Πολιτικό μας σύστημα είναι διεφθαρμένο.
Οι πολιτικοί γίνονται ανόητοι μέσα από τη διαφθορά. Τυφλώνονται και δεν αντιλαμβάνονται πως δολοφονούν την Πατρίδα τους και το λαό τους, που σημαίνει πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ Αποδεικνύεται εύκολα η πολιτική ανοησία στη χώρα μας, αφού το Κοινοβούλιο είναι μονίμως ο χώρος της διαμάχης του χθες του βερμπαλισμού της ατιμωρησίας και του σήμερα που σύμφωνα με τον Τσώρτσιλ εκεί χάνεται το αύριο. Το τι πρέπει να κάνουμε, το τι πρέπει να γίνει:  Καθείς εφ' ω ετάχθη. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..