Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

DRAG QUEENS σε σχολεία της Αγγλίας

Εξοργισμένοι και βαθιά ανήσυχοι είναι οι γονείς του Parson Street Primary School για την απόφαση του διευθυντή του να καλέσει
μια Drag Queen (σαν κι αυτή στη φώτο αριστερά - Foto: dailymail), η οποία μάλιστα ήταν γνωστή ως "Bristol’s Resident Slag" (ελληνιστί: σκύλα), για να διαβάσει στα παιδιά την "ημέρα του βιβλίου" ιστορίες για την ..."πολιτική ανοχή".

Μια άλλη ομάδα, αποτελούμενη από έξι Drag Queens, κατάφερε και επισκέφτηκε τους τελευταίους 8 μήνες πάνω από 2.000 παιδιά στη Μ. Βρετανία. Πάρα πολλοί γονείς όμως, δηλώνουν την ανησυχία τους για το αν το υλικό που μαθαίνουν στα παιδιά τους, συνάδει και με την ηλικία τους.

Μια μητέρα δήλωσε: "Πολλοί γονείς στο σχολείο, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτό το γεγονός, αλλά ο διευθυντής του σχολείου λέει, πως, δεν υπάρχουν απαγορευτικά για την εμφάνισή τους. Στο σχολείο υπάρχουν βιβλία για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, και τα παιδάκια μαθαίνουν ένα σωρό για ομοφυλόφιλους, λεσβίες και ιδεολογίες για τα φύλα. Προσωπικά πιστεύω πως το παρατράβηξαν και ο διευθυντής κάνει κατάχρηση δύναμης και επιρροής του, για να μεταφέρονται όλες αυτές τις πληροφορίες στα μικρά παιδάκια".



Μια άλλη δήλωσε: "Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες, είναι εύπλαστα. Πείτε σε ένα παιδάκι μια ιστορία για ένα χελωνονιντζάκι, και αμέσως μετά το παιδί, θα θέλει να είναι χελωνονιντζάκι. Πείτε του μια ιστορία με τη Ραπούντζελ, και θα θέλει να της μοιάσει. Πείτε του για DRAG QUEENS, και θα θέλει κι αυτό να γίνει βασίλισσα."




Η "εκπαίδευση πέτυχε" Αυτή η "βασίλισσα", είναι μόλις 8 ετών - Foto: Tillate

πηγή: anna schublog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..