Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Το πρώτο ελληνικό ''διαστημικό λεωφορείο'' και το ''βλήμα'' υπουργός

Οσοι 'Ελληνες ζούμε ''εκτός συνόρων'', αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε σοβαρά «πόσο ''βλήμα'' πρέπει να είναι κάποιος γιά να γίνει υπουργός στην Ελλάδα». Εύλογο το
ερώτημα, αν κρίνει κανείς από τις ''εξαγγελίες'' του ''διαστημικού'' (ΨΗΠΤΕ) υπουργού της, η φαντασία του οποίου ξεπερνά τα όρια και του διαστήματος. Αφού ανάγγειλε πρόσφατα ότι ''η Ελλάδα κατακτά το διάστημα'', με έναν αραβικό επικοινωνιακό δορυφόρο που ''βαφτίστηκε'' ελληνικός, τώρα δίνει στην δημοσιότητα και πως θα φαίνεται το πρώτο ελληνικό ''διαστημικό λεωφορείο'', που θα μεταφέρει στο διάστημα υπουργούς και πολιτικούς της Ελλάδας. Μπορεί το ''διαστημικό λεωφορείο'' να ξεπετάγεται από...κλούβιο αυγό, αλλά δεν έχει σημασία.
Η Ελλάδα έχει χιλιάδες νόμους και ''υπουργικές αποφάσεις''. Εκτιμούμε ότι ένας απαραίτητος νόμος θα πρέπει να επιβάλει, μία ανεξάρτητη 5μελή επιτροπή ψυχίατρων να δίνει γνωμάτευση γιά τα ''προσόντα'' υποψήφιων υπουργών.
Σημ.: Διαβάζοντας προσεκτικά τις αναρτήσεις στο twitter του ''διαστημικού'' υπουργού (ΨΗΠΤΕ), θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται γιά μεγάλο ''ψώνιο'', που νομίζει ότι απευθύνεται σε ''κάφρους''.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..