Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

''Τα κάστρα πέφτουν από μέσα'', ανοίγοντας ''κερκόπορτες''. ''Θερμοπύλες'' ΔΕΝ φυλάσσονται με ''εφιάλτες''


Και ''Θερμοπύλες'' δεν φυλάσσονται με τους ''εφιάλτες'', τους οποίους ο αποκαλούμενος... ''σοφός λαός'' Ελλάδας, επιλέγει και τους στέλνει στην Βουλή και στην Κυβέρνηση. Ας πρόσεχε, επειδή «η ψήφος είναι πιό δυνατή από την σφαίρα. Με την σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις έναν εχθρό, με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον της χώρας σου και των παιδιών σου», όπως είπε ο Αβραάμ Λίνκολν.
'Ενα νέο 'Εθνος-Κράτος γεννήθηκε στα Βαλκάνια Ιούνιο 2018, η
(βόρεια) ''Μακεδονία''. Με όνομα γλώσσας ''μακεδονική'', άσχετα αν είναι σλαβο-βουλγαρική, με ιθαγένεια για τους πολίτες του, ''Μακεδόνας/ Βόρειας Μακεδονίας''. Φυσικά, με την σύμπραξη, επιθυμία, υπογραφή ελληνικής κυβέρνησης, που την στηρίζει, δήθεν ''διαμαρτυρόμενη'' και η αντιπολίτευση. Η λέξη ''βόρεια'' είναι φονική, μεγάλο λάθος. Παραπέμπει και σε ''νότια''. Αφού επέμεναν γιά σύνθετη ονομασία, η επιλογή θα έπρεπε να είναι μία: ''Νέα Μακεδονία'', που παραπέμπει και σε παλιά, δηλ. αυθεντική.
Είναι θέμα χρόνου το νέο 'Εθνος-Κράτος στα Βαλκάνια, να επιδιώξει μετατροπή του σε ''Μακεδονία του Αιγαίου'', με την βοήθεια ''υπερδυνάμεων''. Γνωστή, δοκιμασμένη η πρακτική τους γιά διαμελισμό κρατών, στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή.
Αλλά ποιός νοιάζεται; Θα υπάρχει Ελλάδα, όπως την γνωρίζουμε, σε 30-40 χρόνια; Η εθνική αποδόμηση του ''προτεκτοράτου'', πολιτιστική, γλωσσική, οικονομική, εδαφική κλπ, είναι σε εξέλιξη, είναι γεγονός.
Ο μεγάλος, νομπελίστας ποιητής μας, Οδυσσέας Ελύτης, έγραψε: «'Ελληνας είναι αυτός που αναγνωρίζει τον εαυτό του και ζει με ελληνικό τρόπο. Δηλαδή, ορθώς και όρθιος». Οι κυβερνώντες την Ελλάδα, από τα 'Ιμια, ίσαμε τώρα με όνομα Μακεδονία, με ενδιάμεσο μνημονιακό ξεπουλήμα και φτωχοποίηση του λαού, προτίμησαν να ζουν και να πορευτούν, ως τιποτένιοι νεο-έλληνες, δηλ. σερνόμενοι, στα 4.
Η θλιβερή κατάντια της Ελλάδας πιστοποιείται από τις χαμηλού επίπεδου ''οπαδικές'' συζητήσεις επίορκων στην Βουλή, γιά σοβαρά, υποτίθεται, θέματα (''εθνικά'' και μη), αλλά και από τις -χαμηλού επίπεδου- ''δηλώσεις-κοκορομαχίες'' Ελλήνων πολιτικών των διεφθαρμένων κομματικών ''συμμοριών'', που διασύρουν την Δημοκρατία και βασανίζουν την χώρα, διαβιώνοντας κρατικοδίαιτα, παρασιτικά, διαπλεκόμενα, εις βάρος της. Οι οποίοι, ως μικροί και ευθυνόφοβοι, εκφράζονται με...''κύκλους'' και...''πηγές'', φορώντας κουκούλες!!! Οι σημερινοί πολιτικοί Ελλάδας, αδυνατούν να ασχοληθούν με το σήμερα και το αύριο, γεγονός που πιστοποιεί την αχρηστία τους. Γι' αυτό συνέχεια ασχολούνται με το χτες.
Μία λεπτομέρεια: Θα έπρεπε να γνωρίζει ο πρωθυπουργός Ελλάδας, ότι μετά το ''στίψιμο λεμονιού'', η ''λεμονόκουπα'' πετιέται στα σκουπίδια. Πάγια πρακτική των ''μεγάλων''. Κι εκεί θα οδηγήσει η δουλική ''υποταγή'' του στις επιθυμίες ΗΠΑ-Γερμανίας γιά να τελειώνει η υπόθεση ''Μακεδονία-Σκόπια'', με πρόσκαιρα μικροανταλλάγματα, γιά λίγους μήνες κυβερνητικής ''εξουσίας''.
Σημ.: Η κατάντια των ''γηπεδικού επίπεδου'' με δόση ''μποξ-πάλης'', διαπλεκόμενων ΜΜΕ Ελλάδας, πιστοποιείται από την ακόλουθη ανάρτηση-διαφήμιση εκπομπής σε ''τηλεοπτική χαβούζα'' (16 Ιουνίου '18): «Ο Νίκος Φίλης (μοιάζει ολίγον με Βούδα, αλλά πρόκειται περί σουπιάς με δηλητηριώδες μελάνι), αντιμετωπίζει τον (γνωστό τοις πάσι -κι άνευ ετέρου σχολίου) Αδωνη Γεωργιάδη στο "Ακραίως" (ΣΚΑΙ). Διαιτητής (FIFA και FIBA μαζί) ο Τάκης Χατζής. Πολύ δυνατό ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..