Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια; Ο Κροκόδειλος

Για να κατανοήσετε το τι συμβαίνει με τους πολιτικούς και τους συναυτοίς στην Ελλάδα, δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Πρέπει να μάθετε να κλίνετε τον κλέψα, τον αρπάγα, το
λαμόγιο κ.α.
Ο ένας διόριζε στον Ερυθρό Σταυρό τα παιδιά του και παίρνανε το μισό δάνειο της Αγγλίας για ετήσιο μισθό, ο έταιρος Καππαδόκης ήταν χωρισμένος όταν η γυναίκα του αγόραζε στην Τήνο με τον Καράβολα του ΟΤΕ οικόπεδα, και δεν γνώριζε είχε άγνοια. Ο δημοσιογράφος από δυαράκι στην Καισαριανή βρέθηκε με βιλάρα στο Καπανδρίτη, τώρα επανέρχεται σαν να τον βούτηξαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Τώρα μία πάλι από τα ίδια, σκέτη από γιουβέτσι.  Διαβάστε το άρθρο των Παραπολιτικών και τα συμπεράσματα δικά σας.  Το ήθος εν ανεπαρκεία στην Ελλάδα. 


Σάλος και για την πλαστή φορολογική ενημερότητα των αδελφών Τσίπρα 




Στην αρχή ήταν οι αποκαλύψεις για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του δανείου της εταιρείας των αδελφών Τσίπρα που έκαναν τα «Παραπολιτικά» και τα ερωτήματα που προέκυψαν και στα οποία το Μαξίμου απάντησε με συκοφαντίες, απειλές και λάσπη. Τώρα, ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να απαντήσει και για την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας με την οποία η τεχνική εταιρεία των αδερφών Τσίπρα φέρεται να ήθελε να πάρει δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 
Η ΝΔ κατήγγειλε ότι υπήρξαν μεθοδεύσεις έτσι ώστε ο αδερφός του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Τσίπρας, αν και δικάστηκε, να αφεθεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του διαβόητου νόμου Παρασκευόπουλου. Όπως ανέφερε σε ανοικοίνωσή η ΝΔ, «οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ας τον ενημερώσουν επίσης πώς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο. Πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων και να διασφαλίζει προνομιακές ρυθμίσεις για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει. Θα επανέλθουμε».

Μισή απάντηση

Η απάντηση ήρθε με ανακοίνωση του δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη αλλά αφορούσε μόνο το δικαστικό κομμάτι και όχι το διαδικαστικό, αν δηλαδή κατατέθηκε πλαστή ενημερότητα ή όχι. «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και απόκρουση προφανώς σκοπίμων διαστρεβλώσεων της πραγματικότητας επισημαίνεται ότι για να επιβληθεί ποινή και να μην εκτιθεί, προϋποτίθεται η κήρυξη της ενοχής του κατηγορουμένου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του κ. Δημητρίου Τσίπρα το δικαστήριο δεν ερεύνησε την ουσία της υπόθεσης, δεν έλαβε απόφαση επί της ενοχής και συνεπώς δεν επιβλήθηκε καμία ποινή, αφού εδέχθη ότι έχει εξαλειφθεί το αξιόποινο και δεν προχώρησε σε κρίση ούτε για την ενοχή ούτε για την ποινή» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο.  

«Συνεπώς δεν πρόκειται για φωτογραφική διάταξη όπως αναληθώς ισχυρίζεται το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας» τονίζει ο δικηγόρος σε δήλωση που εξέδωσε «προς αποκατάσταση της αλήθειας και απόκρουση προφανώς σκοπίμων διαστρεβλώσεων».

Ο δικηγόρος παρενέβη και σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ προκειμένου να απαντήσει στα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «ο αδερφός του πρωθυπουργού καταδικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για διαγωνισμό στη Μυτιλήνη. Καταδικάστηκε σε 2 έτη φυλάκιση αλλά δεν είχε καμία επίπτωση στο μητρώο του γιατί όταν βγήκε η ποινή ήρθε μια τροπολογία από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο όπου όλες οι ποινές έως 2 ετών παραγράφονται και δεν υπάρχει καμία δίωξη. Σας το λέω ότι ο νόμος ήταν φωτογραφικός.»

 Σχολιάζοντας την παρέμβαση Ματζουράνη, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισήμανε: «Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους λάσπη» αναφέρει η ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση της υποβολής πλαστής φορολογικής ενημερότητας από τον Δημήτρη Τσίπρα.

Και συνεχίζει: «Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως διά του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στο ΣΚΑΙ, ο κ. Ματζουράνης, παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του.» 

Σε λίγο περιμένουμε και το ριμεικ της ταινίας του Ξανθόπουλου:"Αμάρτησα και δεν το ήξερα"

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..