Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αστυνομικός εν ενεργεία, βρίζει τους πρόσφυγες Μ. Ασίας και τους Πόντιους

Το ξεβράκωτο που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία και θυμίζει μπαλαρίνα που μαθαίνει πιρουέτες και
το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός για να παριστάνει τον "μπάτσο", άνοιξε πολύ το στόμα του τελευταία, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να βρίζει και να μιλάει παντελώς χυδαία και απαξιωτικά κατά των Ελλήνων προσφύγων της Μ. Ασίας και του Πόντου.

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

"Theodoros Kolokuthas updated his status. 
March 6, 2017 
·μου αρεσει να προκαλω ως σουλιωτης σας γραφω ολους στους ορχεις μου και γραφω την θεση μου επισημα αμα δεν αρεσει δεν μπαινω καν σε κοντρα και διαλογο απλα λεω αυτο που βιωνω χωρις φοβο .... 
ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΧΩΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ 100 ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΙ 90 ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ». 
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 2ο ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ. ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΟΥΣ) ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ? ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90%. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. 
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ, ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. 
ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΕΝΟ DNA ΤΟΥΣ, ΤΟ DNA ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΦΙΛΗΔΟΝΩΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥΣ: - ΤΣΙΓΑΡΟ- ΠΟΤΟ- ΓΛΕΝΤΙ- ΞΕΝΥΧΤΙ- ΠΟΥΤΑΝΙΑ / ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΙΑ / ΑΛΑΝΙΑ / ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΣΑΠΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ-ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ-ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ-ΡΕΜΠΕΛΙΚΟ) - ΡΟΥΣΦΕΤ- ΜΠΑΞΙΣ (=ΜΙΖΑ, ΛΑΔΩΜΑ)- ΧΑΣΙΣ / ΑΡΓΙΛΕΣ- ΜΠΟΥΧΕΣΟΧΑΒΑΛΕΣ- ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΛΑΙΜΑΡΓΩΝ- ΤΕΜΠΕΛΙΑ- ΛΑΜΟΓΙΑ / ΠΟΥΣΤΙΑ / ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ- ΓΥΦΤΙΑ / ΛΟΥΜΠΕΝΙΑ / ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ- ΚΑΦΕΪΝΟΜΑΝΙΑ / ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΙΑ (ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ» ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ)- ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ / ΜΑΓΙΣΣΕΣ / ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΕΣ / ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ / ΓΟΗΣΣΕΣ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΕΣ"

Τόσο μίσος εναντίον των Ελλήνων προσφύγων; Τόσος ρατσισμός; Και αυτός θα πάει να συλλάβει άλλους βάση του αντιρατσιστικού νόμου αν πουν οτιδήποτε ρατσιστικό; Αυτόν γιατί κανείς δεν τον συλλαμβάνει τότε; 

Θα ήθελα πολύ να δω αν οι Ομοσπονδίες των Ελλήνων Μικρασιατών  και Ποντίων πάρουν θέση για να τον βάλουν στη θέση του, καθώς και αν η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ τον στείλει στα τσακίδια ή θα κάνει τα στραβά μάτια γιατί είναι "δικό της παιδί";

Σε ένα άλλο σημείο πάλι, έγραψε το πώς βλέπει κάποιους συνανθρώπους του που ξεστράτισαν από το γράμμα του νόμου, το... "όργανο του.. νόμου", δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του κόσμου που τους αποκαλεί (κάτι τέτοιους σαν κι αυτόν) υποτιμητικά "μπάτσους":


ή το παρακάτω που βάζει πραγματικά σε ανησυχητικές σκέψεις, μιας και το ζωάδι αυτό βαστάει και όπλο...

Αν είναι να μας "προστατεύουν" τέτοια ανθελληνικά φασισταριά και τέτοια ρατσιστικά υποκείμενα, τότε θα ήθελα να ξέρω, από αυτούς, ποιός θα μας προστατεύσει; 

Διαβάζοντας δε το παρακάτω, άρχισα να ανησυχώ εύλογα και για την πνευματική του διαύγεια:

Επαναλαμβάνω λοιπόν: Η ΕΛ.ΑΣ. θα πάρει θέση και να πράξει τα εύλογα;

Νίκος ΡάμμοςΥ.Γ.: Ένας εξοργισμένος απόγονος προσφύγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..