Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Δικαστήριο απαγόρευσε τη συνέχιση του έργου για τα διόδια στο Ν. Καβάλας

Το Ειρηνοδικείο Καβάλας εξέδωσε, Παρασκευή 3/8 απόφαση με την οποία απαγορεύει τη συνέχιση των έργων εγκατάστασης διοδίων. Αυτό σημειώνει με ανακοίνωση του
ο Δήμος Καβάλας η οποία σημειώνει τα εξής: Με απόφαση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αναφορικά με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, δικαιώνεται η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και κατ’ επέκταση ο Δήμος Καβάλας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, συντρέχει επείγουσα περίπτωση για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων συνισταμένη στον προσωρινό τερματισμό των εργασιών στην επίδικη περιοχή, προκειμένου να αποτραπεί δυσχερώς αναστρέψιμη κατάσταση εφόσον ολοκληρωθεί η κατασκευή του σταθμού διοδίων δεδομένου ότι η επίδικη έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως δάσος και καταφύγιο άγριων ζώων (σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου Καβάλας 601603-04-2017). 

Πιθανολογήθηκε ότι τα έργα για την κατασκευή διοδίων κατασκευάζονται μέσα σε έκταση που είναι ιδιοκτησία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Τέλος γίνεται γνωστό πως η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως της επαναφοράς των πραγμάτων στην πρότερα κατάσταση καθώς και της έγερσης αγωγής αποζημίωσης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..