Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Υποκρισία ή παραλογισμός; Και τους ανεχόμεθα....

Η περιφρόνηση της ευτυχίας είναι συνήθως περιφρόνηση, της ευτυχίας των άλλων και είναι μία έντεχνη μεταμφίεση του μίσους προς το ανθρώπινο είδος, έλεγε ο
Μπέρναρντ Ράσελ. Ο Ουμπέρτο Έκο έλεγε να φοβάσαι τους προφήτες και αυτούς που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την αλήθεια, επειδή κατά κανόνα κάνουν και άλλους να πεθάνουν μαζί τους, μερικές φορές πριν από αυτούς και καμιά φορά αντί για αυτούς. Ιδού πως πράττουν οι μουσουλμάνοι. 

Το υπουργείο Εργασίας συνέλαβε έναν μετανάστη που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Τζέντα, και που εμφανίζεται σε ένα προσβλητικό βίντεο». 
Ο εργοδότης και των δύο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις Aρχές επειδή παραβίασε τον κανονισμό που απαγορεύει τη συνύπαρξη ανδρών και γυναικών στον ίδιο εργασιακό χώρο.
Οι Aρχές θορυβήθηκαν πολύ διότι η γυναίκα, που φέρεται ότι είναι συνάδελφός του, προς το τέλος του βίντεο τον ταΐζει στο στόμα.
Το βίντεο έχει επικριθεί σφοδρά στο βασίλειο, ιδίως από τους υπερσυντηρητικούς. 
Οι εισαγγελικές Aρχές από την πλευρά τους κάλεσαν όλους τους κατοίκους «να σεβαστούν τις αξίες και τις παραδόσεις της σαουδαραβικής κοινωνίας». 

Και ερωτώ τους Μουσουλμάνους:
Όταν έρχεστε στην Ευρώπη και σε άλλα χριστιανικά κράτη, γιατί δεν σέβεστε τις αξίες και τις παραδόσεις της εκεί κοινωνίας, παρά κάνετε τα πάντα να επιβάλετε και εκεί τις αξίες και παραδόσεις της Σ. Αραβίας από τις οποίες δήθεν φύγατε γιατί αισθανόσασταν καταπίεση; Μήπως τελικά είναι ένα σχέδιο αναγκαστικής εξισλαμοποίησης όλου του δυτικού κόσμου;
Και αναρωτιέστε μετά, γιατί κανείς όπου κι αν πατήσατε το πόδι σας, δεν σας εμπιστεύεται και δεν θέλει να ανεχθεί την παρουσία σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..