Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σκάνδαλο Φλώρου-ΕΝΕΡΓΚΑ. Άνοιξε ο Κορυδαλλός και για το γιατρό.

Ποιά σχέση μπορεί να έχει η πορεία στις φυλακές της Βίκυς Σταμάτη, του  πλοιάρχου της ηρωϊνης Γιαννουσάκη και του Φλώρου της ΕΝΕΡΓΚΑ με έναν συγκεκριμένο καθηγητή της Ιατρικής σε νοσοκομείο των δυτικών προαστείων;

Και οι τρεις κατάδικοι σε βαρύτατες
ποινές, όταν είδαν ότι απέτυχαν τα πολιτικά μέσα και τα τρυκ του Ακη ότι θα μιλήσει και για άλλους πολιτικούς με μίζες (είχαμε γράψει τότε ότι θα μιλήσει τόσο όσο μιλάει σήμερα ο γνωστός Τουταγχαμών) πούλησαν προς τα έξω ...τρέλα!

Οι παθήσεις τους διαγνώσθηκαν επιστημονικά από τον κ. καθηγητή και ποιός έπαιρνε υπόψη του τότε το δικό μας "πιστεύω",  σύμφωνα με το οποίο η Βίκυ χρειαζόταν μια απόδραση μέσω Δαφνίου για να τακτοποιήσει  "τοις μετρητοίς" υποθέσεις της;
Σήμερα η Βίκυ άφησε την τρέλα και πουλάει ομορφιά σε διάφορες πισίνες με τον Ακη, ο οποίος πουλούσε ...θάνατο μέχρι να σιγουρευτεί ότι θα τοχει δίπορτο με τον Κορυδαλλό, όση ποινή και να φάει.

Ο Γιαννουσάκης σταμάτησε να πουλάει τρέλα και θυμήθηκε αλήθειες και πληροφορίες  όταν σιγουρεύτηκε ότι η τρέλα δεν του εξασφάλιζε όσα του υποσχέθηκαν...
Τώρα, μετά την αποκάλυψη των πλαστών πιστοποιητικών και την δυναμική παρέμβαση των εισαγγελέων της διαφθοράς για πρώτη φορά φαίνονται να ανησυχούν 4-5 μεγάλα δικηγορικά γραφεία καμιά  δεκαριά γιατροί και καθηγητές της Ιατρικής και κάποιοι δικαστές που πάσχουν απο επιλεκτική, ανάλογα με την ισχύ των προσώπων ...μεγαλοκαρδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δικαιοσύνη στην υπόθεση Φλώρου ερευνά, εκτός από την γνησιότητα ή πλαστότητα των εγγράφων και των υπογραφών σε αυτά και τις επικοινωνίες με τα κινητά και ακίνητα τηλέφωνα των γιατρών, των δικηγόρων, των συγγενών.
Γνώστες της υπόθεσης, υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά θα ερευνηθούν σε βάθοςόλες οι επικοινωνίες μεταξύ δικηγόρων και γιατρών, "κυκλικές επικοινωνίες"γυρω από τον Φλώρο, όπως με συγγενείς, δικηγόρους, γιατρούς, δικαστικούς κλπ.

Όταν δολοφονήθηκε ο Αγγλος Ταξίαρχος Σόντερς από την 17 Νοέμβρη αποκαλύφθηκε ότι η επιστήμη έχει την δυνατότητα να ανιχνεύσει τις επικοινωνίες με ένα επίκεντρο και ας χρησιμοποιείται ολόκληρη αλυσίδα "πακιστανικών" τηλεφώνων.

Αυτό κυρίως αφορά γιατρούς και δικηγόρους και στη συνέχεια μεταφορά των επικοινωνιών προς πολιτικούς.

Π.χ. ο ανηψιός του Μητσοτάκη Γρηγόρης Δημητριάδης (γυιός της αδελφής του Κατερίνας) είχε μεν κατασκευάσει το επιχειρηματικό κέλυφος (οφ σορ κλπ) του Φλώρου, αλλά στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του Φλώρου με καταθέσεις κλπ γιατί ο Φλώρος τον "έριξε", όπως πλείστους άλλους.
Από την άρση των επικοινωνιών θα προκύψει με βεβαιότητα, αν υπήρξε πραγματική διαμάχη μεταξύ τους ή διαμάχη για το φαίνεσθαι της πολιτικής καθαρότητας.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση Βορίδη, ο οποίος εμφανίσθηκε στο πρόσφατο  παρελθόν και ως συνήγορος. Στη συνέχεια δήλωσε ότι έπαψε να έχει οποιαδήποτε  σχέση με τον Φλώρο, ο οποίος εξελίχθηκε σε "φωτιά" για όσους είχε γύρω του.

Εκτός από τον Κώστα Βαξεβάνη, το Νίκο Νικολόπουλο και μερικούς άλλους μετρημένους στα δάχτυλα, ο Φλώρος απολαμβάνει ασυλίας.

Η ισχύς και η βεβαιότητα της ατιμωρησίας στην υπόθεση αυτή ξεκίνησε την εποχή της παντοδυναμίας του ΔΟΛ και των επαφών του πατέρα Φλώρου με τον ΔΟΛ (Ψυχάρης) και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η αλυσίδα φαίνεται ότι είναι στο στόχαστρο των ερευνών και αναμένονται θεαματικες εξελίξεις (όπως παράλληλα και στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ) με κίνδυνο προφυλακίσεων 2-3 γιατρών, αλλά ίσως και δικηγόρου...

Η σιωπή της πολιτικής σκηνής για τα θέματα αυτά είναι εντυπωσιακή  και η προφανής εξήγηση είναι ότι σε ηγετικό επίπεδο υπήρχε επιλογή σιωπής.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δρά σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα ως σχεδον μοναχικός "κάουμπόης" τονίζει σε χθεσινή δήλωσή του για την υπόθεση Φλώρου:

"Εχω ασχοληθεί όσο κανείς άλλος Βουλευτής με το πρωτοφανές σκάνδαλο ENERGA-HELLAS POWER. Όταν ουδείς σχεδόν ασχολείτο με το ζήτημα, με 25 ερωτήσεις στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο κράτησα στην επικαιρότητα ένα σκάνδαλο που πολλοί επεδίωξαν να ξεχαστεί.

Η σύλληψη και πάλι του βασικού πρωταγωνιστή κ. Φλώρου, με σοβαρές υποψίες ότι θα προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό, όπως ο Χριστοφοράκος, με δικαίωσε πλήρως. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η σκανδαλώδης αποφυλάκισή του έφερα με κατεπείγουσα ερώτηση μου το θέμα στην Βουλή για να αναζητηθούν οι ευθύνες.

Και από ό,τι προκύπτει από τα στοιχεία, που γίνονται γνωστά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες σε μια οργανωμένη προσπάθεια, δεν θα διστάσω να το πω, αποφυλάκισης και δραπέτευσης του κ. Φλώρου στο εξωτερικό, έτσι ώστε να αποφύγει τις βαρύτατες συνέπειες των πράξεων του. Όλοι μας ζήσαμε την «διευκόλυνση» των Χριστοφοράκου και Καραβέλα να διαφύγουν στο εξωτερικό, «διευκόλυνση» που η Κοινή γνώμη λέει ότι προήλθε από αυτούς που μαζί τα τρώγανε με τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου ENERGA. Η υπόθεση «αποφυλάκιση Φλώρος», από την πρώτη στιγμή μας θύμισε τις αλησμόνητες αυτές «αποδράσεις». Και με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν προκύπτει ότι το κόλπο ήταν στημένο από εμπλεκόμενους στην Υγεία και στην Δικαιοσύνη, εμπλεκόμενους που οφείλει η Πολιτεία να ανακαλύψει και να τιμωρήσει άμεσα. Είτε για την συνενοχή τους (βλ. πλαστά πιστοποιητικά) είτε για την ανικανότητά τους (βλ. ανικανότητα να διακριβώσουν την γνησιότητα των πλαστών πιστοποιητικών).

Οφείλω, όμως, να επιστήσω την προσοχή της Πολιτείας στην ασφάλεια του κ. Φλώρου. Ουδείς πίστεψε ότι ο κ. Φλώρος και οι συνεργάτες του λεηλάτησαν τα Δημόσια ταμεία, μετέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε offshore εταιρείες, από ότι μαθαίνουμε κιόλας με συνέταιρο και δικηγόρο τον ανιψιό και στενό συνεργάτη αρχηγού μεγάλου κόμματος, καθυστερούσαν επί χρόνια να καταβάλουν τα κλεμμένα στις Δημόσιες Υπηρεσίες χωρίς να τους ελέγχει κανείς και όλα αυτά γίνονταν χωρίς την προστασία και την συνενοχή ισχυρών παραγόντων της Ελληνικής Κοινωνίας. Αν αληθεύουν οι φήμες περί προσπάθειας απόδρασης του κ. Φλώρου στο εξωτερικό, θα πρέπει τώρα η Πολιτεία να εξασφαλίσει ότι ο κ. Φλώρος ασφαλής θα λογοδοτήσει για όλες τις ποινικές υποθέσεις που τον βαρύνουν και θα τον προστατέψει από κάθε λογής κίνδυνο μπορεί να διατρέχει εντός των φυλακών. Θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο κ. Φλώρος θα ομολογήσει ποιοι ήταν αυτοί που τον διευκόλυναν στις παράνομες πράξεις του και να ζητήσει και την δίωξη αυτών για συναυτουργία».

Σχετική δήλωση On camera:
Δεν βρήκε συνεργούς ο Φλώρος όπως ο Χριστοφοράκος..Προστατεύστε τον
για να κελαηδήσει από το κλουβί!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..