Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Φοιτητικές εστίες και Μόρια Λέσβου. Τίποτα δεν είναι πιο αληθινό από αυτό που δεν λέγεται.



Στις ειδήσεις των καναλιών πρώτη είδηση οι κακές συνθήκες στην Μόρια κλπ Οι πολιτικοί μας καταγγέλλουν, οι ψευτο -κουλτουριάρηδες συμπάσχουν και υπερθεματίζουν’.Κάθε φορά που
ακούω έναν πολιτικό λόγο ή διαβάζω αυτούς που μας διοικούν, εδώ και χρόνια αισθάνομαι τρόμο, γιατί δεν ακούω τίποτα που να ηχεί ανθρώπινα. Πάντα οι ίδιες λέξεις που λένε τα ίδια ψέματα

Αλμπέρ Καμύ,


Ορδές καθημερινά εισέρχονται στην χώρα παράνομα   και απαγορεύεται η έξοδος τους κατόπιν οδηγιών της ΕΕ. Ας δούμε πως διαβιούν οι  φοιτητές μας στις εστίες κάτι που δεν αναφέρετε σχεδόν πουθενά.

Φοιτητική εστία Κομοτηνής.

Επικίνδυνο για την υγεία είναι το νερό από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς βγαίνει σκουριασμένο από τις βρύσες, ενώ έχουν αναφερθεί δεκάδες ιατρικά περαστικά που αποδόθηκαν στη χρήση του νερού, μέχρι και γυναικολογικά προβλήματα!

Απουσία του ζεστού νερού σε 5 από τα 6 κτήρια, λόγω έλλειψης πετρελαίου, όπως παραδέχτηκαν οι υπεύθυνοι του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, εξαιτίας της γενικότερης υποχρηματοδότησης των Πανεπιστημίων.

Η υγρασία  με τη μούχλα να «βγάζει μάτι» στη κυριολεξία, γίνεται υπαρκτή από την πρώτη ματιά  που ρίχνει κανείς στους «σκασμένους» τοίχους των διαδρόμων και στα ταβάνια, που το χειμώνα γίνεται ακόμα περισσότερο αισθητή σε συνδυασμό με την παντελή απουσία θέρμανσης, που εναπόκειται στην ατομική ευθύνη του κάθε οικότροφου, το πώς θα ζεσταθεί.

Έχει καταγγελθεί πολλάκις από φοιτητές των περισσότερων κτηρίων η ύπαρξη μέχρι και ποντικιών, γεγονός που καταδεικνύει την παντελή απουσία υγειονομικής φροντίδας και συντήρησης ακόμα και των αποχετεύσεων!

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η απαράδεκτη κατάσταση με τις μερίδες του φαγητού στη λέσχη των εστιών, που τελειώνουν μόλις 1 ώρα μετά το άνοιγμα, αφήνοντας νηστικούς την πλειοψηφία των φοιτητών.

Πάνω- κάτω έτσι είναι η κατάσταση σε όλες τις εστίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..