Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Γεωργία Μπιτάκου: Η ομιλήτρια της εκδήλωσης για την Βόρειο Ήπειρο που έκανε τους φορείς... να αποχωρήσουν!


Απίστευτη τροπή πήρε η εκδήλωση για τα 105 χρόνια της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην πλατεία Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα. Η εκ των ομιλητών Γεωργία Μπιτάκου, γνωστή
διοργανώτρια αγώνων πάλης και εκ των συν διοργανωτών του συλλαλητηρίου που έγινε στην Αθήνα για την Μακεδονία, άρχισε να μιλάει για προδοτική ελληνική Βουλή και προδοτικό πολιτικό σύστημα, αναφερόμενη στο Αλβανικό αλλά και στο Μακεδονικό θέμα και στα συλλαλητήρια.
Η πλειοψηφία των φορέων που ήταν εκεί προσκεκλημένοι της Ένωση Βορειοηπειρωτών Ν. Αχαΐας, αποχώρησαν σε ένδειξη δυσαρέσκειας για το γεγονός, μεσούσης της ομιλίας της η οποίας κατέληξε με την φράση: "Να ονειρευτούμε ελεύθερη την Ελλάδα".
Tην ιδία ωρα η ΕΛ.ΑΣ. ήταν σε επιφυλακή , καθώς αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας Οι αντιεξουσιαστές, βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Τελικά οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και έκαναν πορεία.

Η Γιωργία Μπιτάκου έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:
"Χθες μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών τηλεφώνησε στην Ενωση Βορειοηπειρωτών να με ακυρώσει από κεντρική ομιλήτρια για τα 105 χρόνια αυτονομίας.
Το ίδιο ζήτησε σήμερα το πρωί η Ασφάλεια Πατρών.
Ευχαριστώ ολόψυχα τον πρόεδρο της Ένωσης κ.Παπουτση και τα μέλη του ΔΣ που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και έτσι ακούστηκαν τα μηνύματα για το έγκλημα της εκτέλεσης του Κατσίφα, η προδοσία της Μακεδονίας από τους μαφιόζους σφετεριστές της εξουσίας, η εσχάτη προδοσία που έχουν διαπράξει , η κατοχή της πατρίδας ,το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και πλέον εδαφών.
Αποχώρησε ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ χωρίς να καταθέσει στεφάνι όταν αναφέρθηκα στην προδοσία της Βουλής ενώ συγκεντρώθηκαν αναρχικοί που περικυκλώθηκαν από 60 αστυνομικούς και κλούβα που ήρθε στο σημείο !
Καμία φωνή αλήθειας δεν θα σιωπήσει ότι και να κάνετε ο κόσμος θα αφυπνιστεί όπως πρέπει!!!".
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..