Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχιεπισκοπή και το...''μήνυμα Μητσοτάκη''

Σε ότι αφορά την συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (26 Σεπ. '19), την συζήτηση με αυτόν παρουσία συζύγου και υιού Μητσοτάκη και την ''παρέλαση'' όλων των υπουργών και υφυπουργών του (που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη) στην Αρχιεπισκοπή (πρωτοφανής στην ιστορία της Ομογένειας) για να υποβάλουν τα δουλοπρεπή ''σέβη τους'', ο διαπλεκόμενος κ.
Μητσοτάκης έστειλε ένα ''ηχηρό μήνυμα'' στην Ομογένεια ΗΠΑ: «Στηρίζουμε αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, στηρίζουμε την απάτη (π.χ. ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου Μανχάτταν), την αρπαχτή, το κλείσιμο ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή, την πώληση εκκλησιών-σχολείων που έχτισαν Ομογενείς. Αρκεί να τριπλασιαστούν οι εκκλησιαστικές καταχωρήσεις και ''χορηγίες'' στην -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδα του υφυπουργού μου Διαματάρη, στην οποίαν παλαιότερα ήταν συνέταιρος και ο πατέρας μου και η οικογένειά μου πάντα φρόντιζε να παίρνει χρήμα από το ελληνικό κράτος».
Σημ.: Ο αρχιεπίσκοπος εκπροσωπεί περίπου το 15% της Ομογένειας, όσα και τα μέλη των ενοριών-εκκλησιών.

 Μετά την συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή, πρωθυπουργός και αρχιεπίσκοπος πήγαν παραδίπλα γιά να εγκαινιάσουν τους νέους ανελκυστήρες στο γεν. Προξενείο. Κάτι βρύσες και τα ''καζανάκια'' στις τουαλέτες του προξενείου, υποσχέθηκαν να τα εγκαινιάσουν του χρόνου.



Η Ομογένεια ΗΠΑ παρακολουθεί άναυδη τις γραφικές ''πράξεις'' του πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη και διαπιστώνει ότι ο κ. Μητοτάκης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Να την ενώσει....εναντίον του!!! Μην ξεχνάμε ότι Ομογένεια δεν είναι το ''καθυστερημένο ελληνικό γκέττο Αστόριας Ν. Υόρκης'', όπως αφελέστατα νομίζουν οι άσχετοι (με Ομογένεια), γραφικοί 'Ελληνες πολιτικοί.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..