Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Σχέδιο αφανισμού του Ελληνισμού εξυφαίνεται. Ο εχθρός είναι εντός, πέρασε τις πύλες

Σχέδιο αφανισμού του Ελληνισμού εξυφαίνεται για πάρα πολλά χρόνια. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσε την εντολή στον Γιάννη Βλαχογιάννη να δημιουργήσει τα αρχεία του κράτους, γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχαν αρχεία. Και αυτός ο άνθρωπος στο τέλος της ζωής του είπε ότι: Οι μέχρι σήμερα εξέχοντες

και υψηλά ιστάμενοι ήταν διεκπεραιωτές ξένων προς το έθνος συμφερόντων.
Και οι διάδοχοι εκείνων των πολιτικών πριν και μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συνέχισαν μετά επιτάσεως την ίδια πολιτική. Αυτό που ζήσαμε τον περασμένο αιώνα ήτανε ο ξεριζωμός και η εξαθλίωση όλων των Μικρασιατών που είχαν το εμπόριο ανατολής-δύσης, την γενοκτονία των Ποντίων, την απώλεια της μισής Κύπρου, της Ίμβρου και της Τενέδου, και σήμερα βλέπουμε την εκδίωξη των Ελλήνων φερέλπιδων νέων με μέσο την φορολογία και την ανεργία. Εκτός του πολέμου και των βίαιων μέσων ξεριζωμού προσπάθησαν και τα κατάφεραν εν μέρει και προσπαθούν ακόμα να αλλοιώσουν την γλώσσα και την ιστορία μας. Το ζούμε καθημερινά γιατί αφαιρούν διδακτική ύλη από τα σχολικά βιβλία, παρερμηνεύουν γεγονότα (η σφαγή έγινε συνωστισμός στην προκυμαία) παράλληλα όμως έχει ξεκινήσει και ένας αδυσώπητος  πόλεμος εδώ και 70 χρόνια τουλάχιστον να χρησιμοποιούμε γλώσσα πολλή πτωχή σε λεξιλόγιο και να μην έχουμε γνώσεις για να μπορούμε να αντιπαραθόμεθα και να πολεμάμε για τα δικαιώματά μας, δηλαδή να είμαστε ελεύθερα άτομα.
Για την ελληνική γλώσσα είχε πει ο Κικέρων: Ει θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλωττη χρώνται. Επίσης βλέπουμε τον Αυστριακό φιλόσοφο Λουντβιχ Βιτγκεντστάιν να λέει: Τα όρια της γλώσσας είναι τα όρια του ανθρώπινου μυαλού. Όσα ξέρω είναι αυτά για τα οποία έχω λέξεις.
Από την πλειονότητα των νέων ακούς: Τι κάνεις ρε μαλάκα; Γεια σου ρε μαλάκα, μωρή μαλακισμένη και έπεται συνέχεια όπως το κύπελλο έγινε κούπα, το φίλε έγινε φίλος, τώρα δεν λένε τι κάνεις φίλε, αλλά τι κάνεις φίλος. Αρχές της δεκαετίας του 1950 που η φτώχεια ήταν εμφανής στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε σε εβδομαδιαία τεύχη η εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου, ένα έργο που ο 7ος τόμος του με την ονομασία Ελλάς περιείχε όλη την ιστορία της Ελλάδος από την μυθολογία έως και την σύγχρονη εποχή. Φιλοσόφους, ιστορικά γεγονότα, γνώσεις, κλπ που ήταν κάτι το μοναδικό. Παράλληλα και η υπόλοιπη ύλη, ήτο πολλή καλύτερη και ξεπερνούσε τις αμερικάνικες και σοβιετικές εγκυκλοπαίδειες εκείνης της εποχής. Το όνειρο όλων των φοιτητών ήταν να αποκτήσουν μια εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου. Αυτό το θαυμάσιο έργο εξαφανίστηκε και δεν υπάρχει πλέον, ούτε καν επανεκδίδεται. Γιατί; Το 1958 ήρθαν Ελβετοί και αγόρασαν τα πνευματικά δικαιώματα διότι ήθελαν να το εκδώσουν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου μιας και ήταν μοναδικό έργο. Δεν το εξέδωσαν ποτέ και σε καμία γλώσσα, και όταν Έλληνες τους πλησίασαν και ζήτησαν να αγοράσουν στο διπλάσιο της αξίας, πάλι τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα πούλησαν, παρά περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου για να λήξουν τα πνευματικά δικαιώματα στα 70 χρόνια για να ξαναδούμε στην κυκλοφορία το έργο αυτό, εάν το δούμε και δεν προκύψει κάτι άλλο.
Άλλο παράδειγμα μιας και είναι επίκαιρη η συμφωνία των Πρεσπών. Ο μακεδονομάχος και υπουργός Βορείου Ελλάδος Γεώργιος Μόδης, έγραψε πολλά βιβλία το δε καλύτερο από τα έργα του "Οι Ιππότες του Σταυρού" που εάν το διαβάσει κανένας αντιλαμβάνεται ότι οι Μακεδονομάχοι δεν πολέμησαν μόνο εναντίον των εχθρών της Μακεδονίας, Βουλγάρων, Ρουμάνων και Τούρκων αλλά εκατατρέχοντο και από το ελληνικό κράτος που δεν έδινε καμία σημασία για τον αγώνα τους αλλά εναντιωνόταν κιόλας. Αυτό το βιβλίο το εξέδωσε η Εστία 1984 και το 1985 από 2.000 αντίτυπα και εξαντλήθηκε και παρ'όλες τις οχλήσεις δεν εκδόθηκε ποτέ ξανά. Πολλά τα παραδείγματα αξιόλογων βιβλίων που ξυπνάνε μνήμες χάνονται.
Το 1940 στην Ελλάδα υπήρχαν πολλοί Γερμανοί που το παίζανε όλοι αρχαιόφιλοι, σήμερα μιας και έχουμε την παγκοσμιοποίηση έχουμε ΜΚΟ, Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες, Σωματεία, έχουμε Ιεραποστολές προτεσταντών, πεντικοστιανών και και και, και θα δούμε πολλά.
Οι Πολιτικοί μας δεν θεσπίζουν ένα νόμο που να ξεκαθαρίζει το ζήτημα πρόσφυγες,μετανάστες,πολιτικό άσυλο,αλλά επιτρέπουν ελεύθερα την εισβολή .
Έχουν ξεχάσει οι   Εξωνημένοι Σιμωνιακοί την Ιερά Μανία την ασθένεια των Ελλήνων που τους καταλαμβάνει την ώρα του κινδύνου και όταν αδικούνται  .......

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..