Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Δημόσιοι υπάλληλοι οι εκτελεστές της 17 Νοέμβρη;

Αυτό το ερώτημα απασχολεί όλο και ποιο πολλούς με την πάροδο του χρόνου....χρειάζονται κάποιες πειστικές  απαντήσεις στα παρακάτω γεγονότα.
Εν αρχή να πούμε ότι την ημέρα της αφίξεως του κ Κων/νου Καραμανλή στην Ελλάδα και κατά την ώρα της υποδοχής του ως
σωτήρα σχεδόν στους ελάχιστους επιβάτες του αεροπλάνου που τον μετέφερε ήταν και ο γνωστός Μισέλ Οικονόμου ή Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη ο οποίος σημειωτέον ήταν συγκάτοικος του γνωστού Θεόδωρου Πάγκαλου όταν αμφότεροι βρισκόταν στο Παρίσι στο Καρτιέ Λα Τεν.


Ο Κουφοντίνας ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη δεν εκπλήρωσε τις θητεία στο στρατό αλλά μπαινόβγαινε στην ΚΥΠ.
Ο Κουφοντίνας εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Βρανόπουλο στη Σόλωνος
Ο «κονσιλιέρε» της μεταδικτατορικής διαπλοκής Τρύφων Κουταλίδης: παντρευόταν την χήρα του Μιχάλη Βρανόπουλου. πριν αυτός κρυώσει στον τάφο.
Εκτελείτε ο Κώστας Περατικός  από τον Σάββα Ξηρό, Δημήτρη Κουφοντίνα και έναν ακόμη με το ψευδώνυμο «Τάκης» Ο πατέρας του δολοφονηθέντος διηγείται τα εξής :
Το προηγούμενο βράδυ ο γιος μου ήταν στο σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου και μέχρι τα ξημερώματα προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν  
να μην υποβάλει αγωγή κατά του δημοσίου διότι θα πλήρωνε το ελληνικό δημόσιο αρκετά   δισεκατομμύρια ,μετά το πέρας της συζήτησης που ήταν άκαρπη ο εφοπλιστής επήγε  στο γραφείο του και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. 
Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα δώσουν απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..