Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Σαλόμ. Πολύχρονη οικογενειακή φιλία συνδέει τους Σαρκοζί-Πατέρα

Το δείπνο στο σπίτι του εφοπλιστή

Πολύχρονη οικογενειακή φιλία συνδέει τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με την οικογένεια του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα.

Ο Σαρκοζί επισκέφθηκε την Αθήνα στη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου.


Το βράδι της Κυριακής ήταν καλεσμένος σε δείπνο στο σπίτι του
εφοπλιστή ενώ σήμερα γευματίζει στο Μύλος.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr o Σαρκοζί έφτασε με ιδιωτική πτήση στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι (από το Τελ Αβίβ), φιλοξενούμενος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα.

Διέμεινε στο ξενοδοχείο Χίλτον και χθες, Κυριακή, το βράδυ δείπνησε με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τη σύζυγό του στο σπίτι του Νίκου Πατέρα στην Ηρώδου Αττικού.


Με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Νικολά Σαρκοζί γνωρίζεται εδώ και χρόνια, αφού διατηρεί από τη δεκαετία του ’90 φιλική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Τη Δευτέρα το πρωί, έκπληκτοι οι Αθηναίοι τον είδαν να κάνει τζόκινγκ, συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά, στην περιοχή γύρω από τον Εθνικό Κήπο, φτάνοντας έως το Καλλιμάρμαρο.

Ο Νικολά Σαρκοζί αναμένεται να αναχωρήσει για το Παρίσι σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας επρόκειτο να γευματίσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
ΔΕΙΤΕ παλαιές φωτογραφίες της μεγάλης φιλίας με τους Ισραηλινούς. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..