Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ «ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΟ 1981 Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ!

Λέει το γνωστό ρητό, πως «τα γραπτά μένουν». Ένα «γραπτό», λοιπόν, του 1981,
προβλέπει με τρομακτική ακρίβεια, πως το 2020 θα ξεσπάσει στον
κόσμο ένας φονικός
ιός, που τον ονομάζει «Ουχάν-400» («όλως τυχαίως», πρόκειται για την κινεζική πόλη από
την οποία ξεκίνησε)!
Πρόκειται για το βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Dean Koontz, που εκδόθηκε το 1981
υπό τον τίτλο «The Eyes of Darkness».
Πρόκειται βεβαίως για μια ακόμη απόδειξη, ότι ο φονικός ιός δεν προήλθε από το
πουθενά, αλλά κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων εξαπολύθηκε για την πραγμάτωση των σκοτεινών σκοπών της!

 Η παράγραφος αυτή ΔΕΝ υπάρχει στο βιβλίο αυτό.


Κάποιες άλλες αναρτήσεις αναφέρουν την ίδια παράγραφο, αλλά σε άλλο βιβλίο. Το "End of Days" των Sylvia Browne with Lindsay Harrison (2010). Αυτό δεν το έχω για να κάνω έλεγχο.




2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά. Η παράγραφος δεν υπάρχει στο βιβλίο για την επιδημία του 2020 αλλά μήν ξεχνάμε ότι το θέμα ξεκίνησε απο τον Νοέμβριο του 2019 και ότι οι Κινέζοι έκρυβαν το θέμα για έναν μήνα. Επίσης στίς ΗΠΑ πολλά εγκλήματα, είναι αντιγραφή από βιβλία συγγραφέων... Το 2000 υπογράφηκε μία Συμφωνία μεταξύ κάποιων κρατών όπως ΗΠΑ, Κίνα, Βόρειος Κορέα, Ιράν, Ρωσία η οποία έχει να κάνει με τον περιορισμό-αφοπλισμό των πυραύλων, χημικών & βιολογικών όπλων. Το 2019 στίς 19 Αυγούστου το State Department κυκλοφόρησε δημοσίως την τελευταία έκθεση ADHERENCE TO AND COMPLIANCE WITH ARMS CONTROL, NONPROLIFERATION, AND DISARMAMENT AGREEMENTS AND COMMITMENTS > August 19th 2019, Department of State > Στήν σελίδα 45 αναφέρεται η Κίνα η οποία δεν φαίνεται να "συμμορφώνεται" με την Συμφωνία αυτή. Please download the pdf file and READ page 45! https://www.state.gov/2019-adherence-to-and-compliance-with-arms-control-nonproliferation-and-disarmament-agreements-and-commitments-compliance-report/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κίνα λοιπόν, εν συντομία, όφειλε να συμμορφωθεί όσον αφορά τον περιορισμό-αφοπλισμό των βιολογικών όπλων και δεν έκανε τέτοιο. Πρίν από μερικές ημέρες (18 & 19 Mαρτίου 2020) λοιπόν ο Τράμπ για πρώτη φορά δήλωσε επίσημα & δημοσίως ότι ο ιός είναι Κινέζικος! Στην διπλωματική γλώσσα, έστειλε το μήνυμα στα υπόλοιπα κράτη, (όπως εγώ το ερμηνεύω) ότι μας χτύπησε η Κίνα, εννοώντας γιανα γονατίσει την αμερικανική οικονομία. Εν τω μεταξύ, εδω και 2 χρόνια ίσως λίγο περισσότερο, βρισκόταν σε εξέλιξη ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ. Στίς 15 Ιανουαρίου του 2020 υπογράφηκε το πρώτο μέρος της Συμφωνίας και το υπόλοιπο κομμάτι της Συμφωνίας ο Τράμπ είπε ότι θα υπογραφεί μετα τίς επόμενες εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, επειδή είχε ξεκινήσει η προεκλογική του εκστρατεία. Από τον Νοέμβριο του 2019 ήξεραν οι κινέζοι για τον ιό και δεν έλεγαν τίποτε, το έκρυβαν. Ο ιός θα πρέπει να τους ξέφυγε απο το εργαστήριο, αυτο μπορεί και να σημαίνει ότι δεν ήταν τελειοποιημένος, άρα δεν θα υπάρχει αντίδοτο, εκτός και εαν έγινε πραγματικό ατύχημα και υπάρχει το αντίδοτο. Τώρα τα περί κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας είναι ανώφελο να τα συζητάμε διότι, απο πέρυσι 2019, συζητούσαν οι κεντρικοί τραπεζίτες παγκοσμίως για την περίπτωση που επιβραδυνθει η παγκόσμια οικονομία, να είναι έτοιμοι και συγχρονισμένοι ώστε να παρέμβουν αστραπιαία να τονώσουν την αγορά με πολλή ρευστότητα χρήματος ώστε να αποφευχθεί η νέα ύφεση. Έτσι και έγινε, πάνω απο 1.8 τρισεκατομμύρια έριξε η FED (HΠΑ) και πολλά δισεκατομμύρια η ECB (ευρωπαική κεντρική τράπεζα) Εαν λοιπόν ήθελαν να μας εξοντώσουν, ούτε ρευστότητα στίς αγορές θα έριχναν, ούτε περιοριστικά μέτρα για την υγεία μας θα έπαιρναν. Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες που αναμασά ο κόσμος και τα δημιουργεί με την φαντασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..