Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη. Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο.


ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ειδήσεις που έχουμε διαβάσει η ακούσει τα τελευταία χρόνια

Κλείνουν στρατόπεδα

Αφοπλίζετε η εθνοφυλακή στην βόρεια Ελλάδα και δημοσιογράφος έλεγε για λόγους οικονομίας

Μείωσης στρατιωτικής θητείας

Κατάργησης ναρκοπεδίων στον Έβρο για ανθρωπιστικούς λόγους ,το αποτέλεσμα μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε.

Δεν δεχθήκαμε την δωρεά τωνΜ1Α1 Abrams

Κακοπληρωμένοι αστυνομικοί με πενιχρά μέσα να αντιμετωπίσουν βαριά οπλισμένους κακοποιούς .

Τα ΜΑΤ να συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής .

Το ΔΝΤ να διατάζει και να ευνουχίζει ουσιαστικά και τα τρία σώματα με την περικοπή κονδυλίων .

Οι πολίτες να κλειδαμπαρώνονται μέσα στα σπίτια τους όταν νυχτώσει αλλά παρ’ όλα αυτά να βιάζονται μπροστά στα μάτια των παιδιών τους να ληστεύονται και να δολοφονούνται τις περισσότερες φορές .

Φόροι να επιβάλλονται καθημερινά γονατίζοντας την οικονομία ( διότι είναι αντίθετοι στις αρχές της οικονομίας ) με αποτέλεσμα τα δημόσια ταμεία να μην εισπράττουν τίποτα όχι γιατί δεν μπορούν όπως λένε οι κυβερνώντες οι εφοριακοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους , αλλά, διότι οι πολίτες έτσι που καταντήσανε δεν έχουν μαντήλι για να κλάψουνε πόσο δε μάλλον χρήματα

Οι δημόσιες κερδοφόρες υγιείς επιχειρήσεις να πωλούνται ή να έχουν ήδη πουληθεί σε τιμές υποπολλαπλάσιες της αξίας τους .

Τα νοσοκομεία να υπολειτουργούν από έλλειψη προσωπικού και αναλωσίμων , για μια προγραμματισμένη εξέταση στο ΙΚΑ είναι πιο εύκολο να συναντήσεις τον δημιουργό σου παρά να την πραγματοποιήσεις .

Ναρκωτικά , φυματίωση , AIDS , ελονοσία , ηπατίτιδα και άλλες μολυσματικές ασθένειες να θερίζουν τη νεολαία μας και ουσιαστικά το μέλλον της Ελλάδας μας.

Οι Τούρκοι να κάνουν την μία παραβίαση μετά την άλλη αλωνίζοντας με τα αεροπλάνα τους στο Αιγαίο και το αποκορύφωμα προχθές η τουρκική φρεγάτα να προκαλεί με την παρουσία της ανοιχτά του Σουνίου .

Το αποκορύφωμα που γράφω αυτά σήμερα ήταν η συνέντευξη του δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη περί ανεξαρτητοποιήσεως της Θράκης που κάποτε ήταν από την Κωνσταντινούπολη έως την Βαυαρία ενώ τώρα είναι τρεις νομοί και επειδή είναι μεταξύ δυο πολιτισμών …να είναι ανεξάρτητη.

Ήρθε η ώρα να τους πούμε έξω γομάρια .

2 σχόλια:

  1. Έχουμε καί λέμε....
    Δεν δεχθήκαμε την δωρεά τωνΜ1Α1 Abrams...
    Καί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάναμε... πρώτον διότι ήταν μεταχειρισμένα καί χρειάζοντο αρκετά εκατομμύρια γιά νά συντηρηθούν.
    Δεύτερον.... στό πόλεμο τού ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, κολλούσαν οι ερπύστριές τους στήν άμμο.
    Τρίτον τά γερμανικά LEOPARDS 2-A6 HEL είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
    Τά ΜΑΤ ανήκουν στήν Ελληνική Αστυνομία & είναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ... Εάν πάρουν ΕΝΤΟΛΗ από τόν ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ νά κάνουν "νιάου-νιάου".... έτσι θά πράξουν.... "ΓΑΟΥ-ΓΑΟΥ" προστάξει ο μουσάτος - ο ψευτο-κυριλές-Χιλιανός μεταλλειοφόρος???
    "ΓΑΟΥ-ΓΑΟΥ" θά πράξουν τά ΜΑΤ.
    Έχουν καί αυτοί οικογένεις & παιδιά....
    Καί είναι & αυτοί προβληματισμένοι & οικονομικά εγκλωβισμένοι....
    Τώρα γεννάται τό ερώτημα....
    Ποιοί θά φάνε τό ξύλο τής αρκούδας & ποιοί θά τό ρίχνουν!!!
    Πλάκα πάντως θά έχει & είναι όρμα τού κοντινού μέλλοντος, νά ρίχνουν τό ξύλο τά ΜΑΤ... στά Πολιτικά αφεντικά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
    Γράφεις κολλούσαν οι ερπύστριες τους στην άμμο , εδώ στην Ελλάδα άμμο έχουν οι μάντρες οικοδομών . Βέβαια υποστηρίζεις τα LEOPARDS 2-A6 HEL αλλά ξέχασες την παροιμία τσάμπα ξύδι γλυκό σαν μέλι . Οι Έλληνες είναι ικανοί για να τα κάνουν να δουλέψουν , ένα να διέλυαν , και 5 καινούργια να έφτιαχναν και να μάθεις ότι οι εικοσιπεντάρηδες δηλαδή η μέση ηλικία των ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ δεν έχουν οικογένειες με παιδιά , εκπαιδευμένοι χουλιγκάνοι του κερατά είναι , απο την αστυνομία έχουν περάσει απ' έξω . Ελπίζω να μην βάλλεις πάλι το ΛΙΛΙ ΜΑΡΛΕΝ στην διαπασών , ενοχλούνται οι γείτονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..