Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί και δεν κάνουν δηλώσεις υποψήφιε βουλευτάκο.


Να ξεκαθαρίσω ότι δεν  υποστηρίζω κανένα  πολιτικό κόμμα και δεν το έχω κάνει  ποτέ ,με πνίγει η αγανάκτηση όταν βλέπω ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου ουσιαστικά δραπέτες των φυλακών ,Λύκους
να φορούν δέρμα αμνού να ευαγγελίζονται ήθος αρχές .ΠΟΙΟΙ? Αυτοί που με τις ενέργειες τους ζημίωσαν τον δήμο και εξευτέλισαν κάθε έννοια αρχής. Κύριε  Σαμαρά για να μην ισχύει  το  Όμοιος ομοίω αεί πελάζει..  διώξτε τον και σταματήστε να έχετε τέτοιους υποψηφίους.
Διαβάστε τις δηλώσεις του.
Ένας ακόμα πρώην αντιδήμαρχος του Πειραιά, (ας τον ονομάσουμε φούφουτο), θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ, όχι όμως στον Πειραιά, αλλά στη Β' Αθήνας, όπου έχει ισχυρή παρουσία, αφού δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές τόνισε: «Η αλλαγή που ζητάμε πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι πολίτες αυτή τη φορά είναι αυτοί που θα τα αλλάξουν όλα! Γιατί πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και κυρίως τον τρόπο επιβράβευσης ή τιμωρίας των πολιτικών μας. Επιτέλους, οι πολιτικοί μας πρέπει να κρίνονται για τις πράξεις τους και όχι για τα λόγια τους!».

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.... ΨΗΦΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΑΣ & ΕΚΛΕΓΕΙ...
    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.... ΟΣΟ ΞΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..